Prima Pagina aplicatii Lockinfo 5 va fi disponibil in curand, va fi compatibil cu iOS...

Lockinfo 5 va fi disponibil in curand, va fi compatibil cu iOS 6, va aduce foarte multe functii noi(Video)

[youtube]http://youtu.be/r-PaEBN9108[/youtube]

  LockInfo este unul dintre cele mai populare tweak-uri pentru administrarea notificarilor afisate prin intermediul sistemului de notificari din iOS 5/6, iar o noua versiune a sa va fi disponibila in viitorul apropiat in Cydia. Noua versiune a tweak-ului ne va da posibilitatea de a filtra notificarile din LockScreen in functie de aplicatia care le afiseaza, ne va da posibilitatea de a sterge notificari individuale printr-un simplu swipe, va fi compatibil cu cele mai populare tweak-uri din Cydia, ne va permite sa previzualizam informatiile din aplicatii fara a le deschide si a debloca terminalul, ne va permite sa afisam in LockScreen diverse widget-uri, plus multe altele pe care le aveti prezentate in clipul de mai sus.

LockInfo 5 is the next iteration of the popular Cydia tweak that gives you control over your notifications. LockInfo 5 builds on the great features in previous versions but refines in the integration with the native iOS5 notifications system. LockInfo 5 is lighter, faster and cleaner than any previous version of LockInfo.

  LockInfo 5 va fi disponibil in viitorul apropiat in Cydia.

 • TheDog

  bun, unul din tweak-urile folosite de mine, inca putin si se apropie si trecerea mea la ios6 desi ma cam ingrijoreaza faza cu wi-fi

 • unknown

  Am instalat ios 6 incepand cu beta 2 si nu am nicio problema cu wifi.ul.

 • Cosmin

  Nu am inteles si nu o sa inteleg niciodata de ce nu permite Apple accesul la lockscreen. 🙁

 • @cosmin , pentru ca in principiu lockscreen-ul este in mare parte acolo pentru a bloca terminalul, nu pentru a accesa aplicatiile din el. Pe mine ma deranjeaza ca n`au lasat slider-ul cum era initial (fara camera grabber), si n`ar fi o asa mare problema daca ar da optiunea de a fi sau NU acolo.

 • Goagal

  @linuxtm, “no lockscreen camera” in cydia. Asta daca n-ai trecut la ios 6

 • Cosmin

  Eu nu vreau neaparat sa accesez aplicatii din lockscreen. Singurul locru pe care-l vreau este sa am afisate anumite informatii pe lockscreen. Atat.

 • Pingback: LockInfo 5 apare in Cydia, promite sa schimbe modul in care privim LockScreen-ul iDevice-urilor (Video) | iDevice.ro()