Prima Pagina Apple Apple schimba textul de prezentare pentru aplicatia Maps din iOS 6

Apple schimba textul de prezentare pentru aplicatia Maps din iOS 6

  Dupa scrisoarea prin care Tim Cook si-a cerut scuze de la utilizatori pentru calitatea aplicatiei Maps din iOS 6 si recomandarea utilizarii altor servicii, Apple a schimbat si textul pentru prezentarea serviciului. Daca pana ieri iOS 6 Maps era prezentat drept cel mai frumos si mai puternic serviciu de mapping, acum Apple spune ca toate hartile sale sunt prezentate intr-o interfata vectoriala care scaleaza imaginile cu usurinta si ne permite sa le vizualizam la rezolutie inalta. Schimbarea este cat se poate de normala, avand in vedere ca Apple a recunoscut oficial deficientele serviciului sau si e uimitor sa vezi ca o companie atat de mare are puterea de a recunoaste ca a gresit.

  Este adevarat ca Apple trebuia sa aiba grija sa nu ajunga in aceasta situatie, insa rareori vedem companii atat de mari care isi recunosc greselile si sper ca din aceasta gafa sa ramana o lectie care pe viitor ii va ajuta sa faca produse mult mai bune.

 • Serban

  Stau si ma uit cam peste tot ce ai postat zaone. Si ma gandesc ca peste 1-2 saptamani ma duc sa achizitionez un i5 cu abonament. Stie cineva daca ma poate obliga mai intai sa platesc pana sa rupem folia de pe cutie si sa intru in telefon ca sa vad daca are hibe gen zgariat din fabrica,si problema parca cu ecranu??, parca tot aici am citit despre ea de tremura
  Va multumesc

 • Serban

  La vodafone o sa fac contractu

 • Serban

  Am ajuns in ziua de azi si cand cumperi produs nou sa te rogi sa ai noroc sa obtii ceva bun si fara probleme macar hardware si estetic..tinand cont ca cele de IOS se pot remedia prin update

 • satanistu

  Cel mai fail ever. Dupa ce ca aplicatia in sine e praf, mai e praf si iconita, care e inscriptionata pe fiecare cutie de iphone 5.

  http://infozonepk.com/wp-content/uploads/2012/06/Maps-icon-of-iOS-6-gives-wrong-direction.jpg

 • Ionel

  Pentru Serban! Achiti telefonul inainte de ati deschide cutia, asa mi s-a intamplat mie la Orange cu IPhone 4. Aceeasi dorinta am avut-o si eu insa am avut noroc sa desigilez personal cutia si sa verific smartfonul.

 • Serban

  Pai si banuiesc ca daca avea probleme ti-l schimba cu altu? Si daca nu mai avea altu pe stoc?

 • WnB

  Si daca va dadea cutia deschisa nu-l mai luati… Ca la piata 🙂

 • Ionel

  Bineinteles ca nu il mai luam,doar nu plateam banii aia pe un produs defect,uzat sau utilizat la prezentari in shop. IAR DACA NU MAI AVEA UNUL PROBABIL CA IMI ADUCEA UN ALT APARAT DIN ALT SHOP APROPIAT LOCALITATII RESPECTIVE, DAR SIGILAT!

 • Lucian

  @Serban Daca nu iti convine ce gasesti in cutie sau daca pur si simple te razgandesti poti cere returnarea produsului sii iti recuperezi banii. Esti cetatean european si ai drepturi :))

 • Serban

  Din cate stiu doar prin comanda online se aplica legea in care timp de 10 zile poti returna produsul si sa iti primesti banii.

 • AlViN

  Daca mai traia Steve Jobs ar fi spus ca nu stim noi sa mergem pe strada si dasta e aiurea aplicatia, cum au zis atunci ca iPhone 4 pierde semnal ca nu este tinut cum trebuie:). Oricum e un pas inainte faptul ca au recunoscut.