iOS 6 beta si GM au expirat, utilizatorii raman cu iDevice-urile blocate

  Astazi mai multi utilizatori au raportat faptul ca iOS 6 beta 4 si iOS 6 GM au expirat si in cateva comentarii v-am spus deja ca acest lucru se va intampla la un moment dat. Cei care nu au crezut au acum terminalele blocate si desigur ca nu au cum sa le mai activeze pentru ca Apple nu permite acest lucru. In situatia aceasta este putin probabil ca iTunes sa mai faca un backup deoarece refuza sa recunoasca terminalul, iCloud-ul este inaccesibil, insa aveti desigur optiunea de a face restore la iOS 6 prin intermediul iTunes.

  Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti terminalul in Recovery Mode sau DFU Mode si sa folositi functia restore, iar iTunes va restaura sistemul de operare. Veti pierde datele nesalvate pana la primirea mesajului, insa veti putea utiliza terminalul. Cea mai simpla cale este introducerea in Recovery Mode, adica inchideti dispozitivul, deconectati cablul de incarcarei, apasati si tineti apasat butonul Home in timp ce introduceti cablul de incarcare si terminalul va intra in Recovery Mode, pe ecran aparand logo-ul iTunes si un cablu USB.

  Dupa ce parcurgeti acesti pasi apasati butonul Restore al iTunes si iOS 6 va fi descarcat/instalat. Daca procedura nu functioneaza, puteti alege sa folositi DFU Mode pentru restore. Daca aveti nevoie de un baseband salvat, atunci va recomand sa va uitati in tabelul de jailbreak si decodare pentru un tutorial. Daca aveti alte intrebari, va rog sa le lasati in comentarii.