Ravensword: Shadowlands – cel mai complex RPG lansat vreodata pentru platforma iOS(Video)

[youtube]http://youtu.be/I4Tm9xEoeiM[/youtube]

  Ravensword: Shadowlands este un nou joc dezvoltat de catre Crescent Moon Games pentru platforma iOS, si compania il prezinta drept cel mai compelx RPG dezvoltat vreodata pentru App Store. In clipul video de mai sus aveti un teaser al jocului si privindu-l veti intelege ca nu vorbim doar despre un nou joc pe care o companie urmeaza sa il publice in magazinul companiei Apple. Se pare ca acest titlul va avea cea mai mare lume virtuala construita pentru un joc din App Store, utilizatorii vor avea libertatea de a explora orice colt al hartilor si vor avea posibilitatea de a ataca orice NPC-uri, deci vorbim despre un gameplay asemanator cu WoW.

  Nu se stie deocamdata cand va fi disponibil in App Store acest joc, insa eu unul abia astept sa il incerc.

13 COMENTARII

  1. Deci puteam descarca orice alta aplicatie in afara de idevice care îmi spunea”Cannot connect to itunes”dar acum nu-mi mai apare si am reușit sa descărc aplicația.

  2. Cei de la Crescent Moon fac cele mai bune RPG-uri pe iOS. Sa ne uitam la Aralon Sword, cel mai mare open world RPG de pe iOS.

  3. […]   Ravensword: Shadowlands este un RPG despre care v-am vorbit acum doua luni de zile cand v-am spus ca acesta urmeaza sa fie cel mai complex RPG lansat vreodata pe platforma iOS. De atunci si pana acum cei te la TA au avut ocazia de a testa jocul, iar in clipul video de mai sus aveti prezentata intreaga lor experienta cu acest titlu. Aceasta este o continuare a Ravensword: The Fallen King, unul dintre cele mai  bune si mai populare RPG-uri care a fost lansat vreidata in App Store. […]