Prima Pagina aplicatii Lockitron transforma iPhone-ul tau intr-o cheie pentru usa casei tale(Video)

Lockitron transforma iPhone-ul tau intr-o cheie pentru usa casei tale(Video)

[youtube]http://youtu.be/N9R8KkDkyk4[/youtube]

  V-ati dorit vreodata sa puteti descuia usa folosind propriul iPhone, sau ca acea usa sa se deschida automat cand va apropiati de ea? Daca raspunsul este afirmativ, atunci va anunt ca Lockitron va poate indeplini acest vis printr-o simpla modificare a metodei de inchidere a propriei usi. Lockitron este un sistem care poate inlocui intregul mecanism de incuiere a usii voastre, sau doar o parte a acestuia, iar cu ajutorul unei aplicatii il puteti actiona automat, oriunde v-ati afla. Mai mult decat atat, usa se descuie automat cand iPhone-ul vostru se apropie de ea, deci nu mai pierdeti timp cautand chei sau introducand coduri de siguranta.

  Produsul celor de la Lockitron este foarte interesant, el functioneaza deocamdata doar cu anumite mecanisme de inchidere, insa se integreaza perfect in iOS si sistemul sau de notificari, astfel ca voi veti sti in orice moment daca usa voastra a fost descuiata sau nu. Deocamdata doar precomenzi pentru produs sunt inregistrate, Lockitron costa 150$, iar primele unitati sunt livrate abia in luna martie. Desi intreaga idee mi se pare a fi geniala, nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca la un moment dat sistemul informatic din produs va fi usor de exploatat.

 • Mario

  Interesanta ideea, dar totusi nu m-as baza pe acest sistem. Ce se intampla daca-ti fura telefonul? Ca sa nu mai vorbesc de interceptarea si clonarea semnalului bluetooth. Poate ar putea fi folosit pentru incuiat/descuiat alte usi, dar nu pentru casa.

 • djcata

  cred ca mai bine se facea prin NFC treaba asta

 • mmuntean

  is curios cat de sigur e sistemul asta??

 • Andrei

  Interesanta solutie 🙂 daca atunci cand se face deschiderea usii se tine totusi cont si de imei sau de UDID-ul device-ului se poate spune ca e destul de safe…cel putin pentru contravaloarea de 150$ 🙂

 • Pingback: Lockitron transforma iPhone-ul in cheie pentru usa casei | Anunturi-usi.ro()