Apple isi foloseste angajatii pentru a imbunatati aplicatia Maps din iOS 6, Steve Jobs a initiat intregul proiect

  Daca sunteti nemultumiti de aplicatia Maps din iOS 6, atunci ati putea sa aruncati o parte din vina si pe Steve Jobs, el fiind omul care a initiat intregul proiect. Jobs a facut o echipa secreta care a lucrat la scoaterea Google Maps din iOS, l-a pus pe Scot Forstall in fruntea echipei care a facut actuala aplicatie Maps si sistemul din spatele ei, iar rezultatul final il stiti cu totii. Unii spun ca Steve Jobs ar fi retras aplicatia din iOS 6 inaintea lansarii oficiale din cauza ineficientei sale, insa Siri a fost lansat in versiune beta in iOS 5, deci Apple se afla pe un drum fara oprire inainte sa prezinte iOS 6 in cadrul WWDC 2012.

It’s possible that Jobs would have nixed the app before launch, but that’s not certain. Siri, the iPhone’s hapless voice assistant, was introduced under Jobs, though it was branded beta. Apple insiders say Jobs himself initiated the mapping project, putting mobile software chief Forstall in charge, and he installed a secret team on the third floor of Building 2 on Apple’s campus to replace Google Maps on the iPhone… Jobs also discussed pulling Google search from the iPhone, but figured that customers would reject that move, according to two former Apple executives.

  Trecand de la trecut la viitor, va spun ca Apple a initiat un program prin intermediul caruia doreste sa isi foloseasca angajatii pentru a rezolva problemele aplicatiei Maps. Programul este derulat pe baza de voluntariat si toti cei care se inscriu in el trebuie sa raporteze la companie erorile intalnite in utilizare aplicatiei Maps. Deocamdata nimeni nu stie sigur cum anume va testa Apple acuratetea aplicatiei sale, insa se speculeaza ca angajatilor din magazine li se vor aloca un anumit numar de ore saptamanale in care vor testa aplicatia si probabil o vor compara cu Google Maps pentru a raporta diversele erori descoperite.

  Apple spunea ca aplicatia va deveni din ce in ce mai buna pe masura ce tot mai multe persoane o vor utiliza, insa probabil numarul celor care trimit erori la Apple este mic si compania doreste sa expedieze intregul proces.