Complete Dock – dock-ul universal pentru iDevice-uri, inclusiv iPhone 5(Video)

  Daca v-ati dorit vreodata ca pe piata sa apara un dock universal care ar fi compatibil cu toate iDevice-urile si ar fi indeajuns de versatil incat sa nu trebuiasca inlocuit cand un terminal precul iPhone 5, cu al sau Lightning dock, apare pe piata, atunci Complete Dock este solutia ideala. Accesoriul este compatibil cu toate iDevice-urile vandute de catre Apple, este compatibil cu iPhone 5 si este compatibil cu multe alte smartphone-uri si tablete Android. In afara sistemului de fixare, dock-ul va permite sa inlocuiti cablul folosit pentru a pune dispozitivele in dock, astfel ca deja clasicul port de 30 de pini poate fi inlocuit cu unul Lightning sau cu micro/mini USB.

CompleteDock, is a life time solution. Designed for iPad, works for many tablets and the iPhone, too. Also, fits the new iPhone 5. Is innovative, high quality, docking station for the new iPad, but works with older iPad 2 and iPad1, too. During the design process a new question was raised. Apple will change the dock connector. This was tough – Its hard to find a solution when you don’t know the problem. We had to innovate and came with a cool and simple solution.

  Din punct de vedere estetic dock-ul nu este grozav, insa versatilitatea sa este ceea ce ii va convinge pe utilizatori sa il finanteze prin intermediul Kickstarter. La doar cateva zile de la initierea sesiunii de strangere de fonduri s-au adunat un sfert din banii necesari pentru finantare si cred ca la final dezvoltatorii vor avea cel putin de 2 ori mai multi bani decat cereau pentru a aduce produsul pe piata. Este nevoie de asemenea accesorii, ele rezolva problema schimbarii constante a dock-urilor sau a renuntarii achizitionarii unor anumite terminale si cred ca altele asemanatoare vor ajunge pe piata in curand.