iAudio 2 – boxele perfecte pentru fanii Apple(Video)

[youtube]http://youtu.be/yzrPugpu9PY[/youtube]

  Daca boxele iDevice-ului vostru nu va satisfac, atunci poate este momentul sa cautati ceva mai bun si poate iAudio 2 este ceea ce aveti voi nevoie. In clipul video de mai sus aveti prezentat produsul, iar partea interesant,a in ceea ce il priveste, este ca vine echipat cu un logo iluminat, iar asta il va scoate rapid de pe piata, deci daca sunteti interesati sa cumparati unul, acum este momentul. Produsul se conecteaza prin Bluetooth la orice iDevice, are putere de 3W, are o baterie de 1000 mAh si este indeajuns de mic pentru a fi luat cu voi oriunde mergeti.

With its durable outer shell, the iAudio2 Bluetooth speaker has a clean look, finely polished surface, good sound, and a USB charging port.This 5.4 cm  square speaker with rounded corners is small enough to slip into Darth Vader’s clutch bag. With its rechargeable battery and impressive sound for its size, the iAudio2 shows how you can take a tiny portable speaker and pair it with your iPhone, iPod, iPad, or Macbook to create a mini wireless stereo system just about anywhere you were. It is truly a palm-sized speaker.

  Apple va incerca sa il scoata rapid din vanzare pentru ca acel logo iluminat nu este autorizat de ei, deci daca sunteti interesati sa il achizitionati, aici il puteti cumpara la pretul de 30$.