Apple se gandeste ca in viitor vom printa documente printr-o actiune de scuturare a unui iDevice

  Direct din laboratoarele de dezvoltare ale companiei Apple a aparut un nou brevet de inventie care descrie un sistem ce ar premite utilizatorilor sa activeze un meniu de preferinte pentru printare prin simpla scuturare a dispozitivului. Da, ati citit bine, o simpla scuturare a unui iPhone/iPod Touch va deschide meniul care va permite sa printati folosind propriile terminale, Apple spunand ca aceasta metoda este extrem de facila si foarte usor de utilizat. Compania spune ca in situatiile in care avem de printat documente mari, care nu pot fi vizualizare corect pe iDevice-uri, este greu sa activam setarile pentru printare, iar acest sistem ar fi extrem de util.

An electronic device can be used to provide content, such as different types of documents, to a user. The content can be displayed on an electronic device display (e.g., a screen or projector). Using an input interface, the user can interact with displayed content to create, modify or edit, or revise the content, for example in combination with functions or features of applications providing the content. In some cases, however, a user may wish to print hard copy (e.g., on paper or another medium) of the content (e.g., to edit a printed text document using a writing instrument, or to share a hard copy of a photograph).

  Desigur ca implementarea acestui mic truc nu este singurul lucru la care se gandeste Apple, compania dezvoltand si un nou format pentru editarea documentelor. Apple a conceput o interfata in care utilizatorii pot alege cat se poate de usor, si de detaliat, toate preferintele pentru editarea documentelor, iar acest lucru este foarte important pentru terminale mobile. Apple descrie in detaliu metode complexe in care pot fi vizualizate documentele, metode prin care pot fi selectate pagini/parti ale unor pagini care vor fi printate si intregul sistem este gandit special pentru a functiona pe iDevice-uri.

  Mai multe detalii puteti afla aici, insa e greu de spus cand si daca vom avea asa ceva in iDevice-uri.