IOSLife adauga o serie de efecte interesante la utilizarea Springboard-ului din iOS

  Daca v-ati plictisit de modul “banal” in care functioneaza iOS-ul vostru, atunci am astazi pentru voi un tweak numit iOSLife care cu siguranta va anima atat Springboard-ul, cat si LockScreen-ul terminalelor voastre. Tweak-ul a fost lansat aseara in Cydia si el are rolul de adauga diverse efecte pentru actiunile pe care le intreprindeti in mod normal in Springboard. Folosind acest tweak puteti alege sa afisati una dintre cele aproape 20 de animatii in momentul in care : deblocati terminalul, activati task switcher-ul, selectati o iconita, treceti de la o pagina la alta a Springboard-ului, plus multe altele.

IOSLife Is An AMAZING IOS Tweak! Fully Compatible With iPodtouch, iPhone and iPad On IOS 5.x And 6.0. Lets You Have Animations On Your Springboard (Like Barrel), Lockscreen, Application Swithcer, and more to come! In Side This Package is a really cool feature where say for instance you get a new notification from Facebook, you can make that icon rotate like a box and and other cool animations!

  iOSLife are si un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS, acolo puteti alege ce animatii doriti sa fie afisate pentru fiecare actiune, dar si durata lor. Tweak-ul este disponibil gratuit in Cydia, in repo-ul ModMyi.