Organizr delimiteaza email-urile din inbox-ul unificat al aplicatiei Mail din iOS

3

  V-ati dorit vreodata sa aveti un mod simplu de marca email-urile pe care le vedeti in inbox-ul unificat din iOS? V-ati dorit vreodata sa puteti delimita mail-urile unei casute de email de cele ale altei casute de email? Daca raspunsul este afirmativ, atunci Organizr este tweak-ul potrivit pentru voi, deoarece el va permite sa delimitati prin culori email-urile primite in diversele conturi de email cu care sunteti logat in aplicatia Mail din iOS. Fiecare email va avea o anumita culoare in dreptul sau, astfel ca voi il veti putea identifica rapid si veti sti de la ce adresa de email provine.

Ever view the Unified Inbox, only to wonder which inbox the email came from? No more, with Organizr from Velocity Limitless. Organizr color codes your unified inbox so you know which box each mail came from, in an elegant, Apple-like fashion.

  Organizr este util doar pentru persoanele care folosesc mai multe conturi de email in aplicatia Mail din iOS, iar in Cydia il gasiti la pretul de 0.99$ in repo-ul BigBoss.