Prima Pagina Apple Aplicatiile au convins utilizatorii sa nu abandoneze Apple in ciuda problemelor din...

Aplicatiile au convins utilizatorii sa nu abandoneze Apple in ciuda problemelor din iOS 6

  iOS 6 nu s-a deosebit de celelalte versiuni importante ale iOS lansate de catre Apple si a venit cu destul de multe probleme pe care compania le va rezolva de-a lungul urmatoarelor luni, insa pana atunci destui utilizatori isi vor pune rabdarea la incercare cu el. Desi exista destule persoane nemultumite de iOS 6, ele nu vor parasi platforma celor de la Apple deoarece au investit atat de multi bani in aplicatii, muzica, filme, etc, iar o trecere la alta platforma i-ar costa destul de multi bani, deci majoritatea aleg sa suporte problemele pana cand Apple alege sa le rezolve.

  Adevarul este ca toti cei care achizitioneaza aplicatii, muzica, filme, carti, etc, intra intr-un ecosistem, investesc in ceva si putini sunt dispusi sa renunte la acea investitie doar pentru a incerca o alta platforma. Persoanele care nu investesc nimic, nu folosesc iDevice-uri decat pentru functiile de baza, sau pirateaza tot ceea ce ofera Apple, vor schimba platforma fara probleme pentru ca nu au investit nimic, deci nu au prea multe de pierdut. Practic Apple se bazeaza extrem de mult pe utilizatorii care au investit in iDevice-ul lor si nu pe cei care folosesc un iDevice doar “de fita” sau l-au cumparat cu bani putini si nu au alti bani sa il intretina.

 • Vali

  Nu sumele cheltuite pe aplicatiile din AppleStore mă țin in iOS ci sistemul in sine , chiar dacă sunt nemulțumit sau mai bine spus “mi-au fost inselate asteptarile” .

 • Serban

  exact cum apple a definit ecranul de 4″ ca fiind not just bigger-just right, asa cred ca se poate intitula si ios6…not just more -just enough. eu zic ca peste 6 luni de acum nu va mai avea probleme iar app maps va fii si mai complet

 • Mihai11

  Eu zic ca ei sunt destepti si noi prosti. Pai, vrei nu vrei, stai. Așa ca……… hai la cumpărături in Apple store (ați sesizat ironia, nu?)
  Mai devreme sau mai târziu o sa se dezvolte o companie mai mare decât Apple cu un soft mai bun, mai cum îți place tie si atunci ce faci când ai o grămadă de bani investiți in Apple? Nu-i mai bine Jailbreak si cracuiala :)?

 • doctoracu

  Mda. Recunosc ca eu sunt o victima a acestui ecosistem. Am avut 4S 6 luni si am cumparat aplicatii de vreo suta de euro. L-am vandut la inceputul lunii septembrie deoarece vroiam 5-ul. Din pacate acesta m-a dezamagit, iar pe moment am amanat achizitia. Si acum nu pot folosi aplicatiile cumparate. Am vrut sa-mi iau Ipad dar e prea mare. Asa ca astept cu nerabdare lansarea Ipad Mini care consider ca e mai aproape de ce am nevoie.

 • Ionut1

  Sunt si eu in acest cerc vicios, am bagat aproape banii de un iphone in aplicatii…iar la unele nu as renunta ca sa schimb sistemul. E drept ca nici androidul nu m-a dat pe spate, si prefer iOS..dar sa vedem ce o sa faca win-ul…

 • Silviu

  Am investit pe aplicații cam 200 €, dar sa renunt la iOS pentru ca are probleme acum,nici gând! Mai bine rămân la versiunea 5.1.1 cu iPhone 4s (nu am de gând sa iau iphone 5)iar când Apple va scoate la anul noul iPhone 5s sau cum îi va spune, atunci îl voi cumpara și voi trece la iOS 6.

 • Alex

  Zaone… dupa cum te exprimi in titlul ai zice ca IOS 6 este nasol rau de tot. Dar chiar NU ESTE! Mie imi place super mult… Cred ca ai mult mai multe probleme pe Android…Incearca totusi sa nu mai fi asa de radical….mai sunt cateva bug-uri care se vor rezolva… In ciuda “problemelor” de care zici, nu cred ca daca ar fi asa de mari nu ti-ai schimba sistemul din cauza aplicatiilor.

 • Am probleme pe Android, dap. Eu nu am mari probleme pe el, lumea se plange de el. Lasa ironiile ca nu suntem la pacanele.

 • Alex

  Nu am fost niciodata la pacanele ca sa stiu ce ironii se fac acolo….:/…eu ti-am dat un mic sfat…

 • Pingback: Achizitionarea unui iPhone 5 este mai putin costisitoare decat schimbarea cu un smartphone Android (comic) | iDevice.ro()