Prima Pagina Apple Clientii Apple stau la coada pentru a isi cumpara un iPhone crezand...

Clientii Apple stau la coada pentru a isi cumpara un iPhone crezand ca isi pot face prieteni noi

  Un studiu recent al celor de la Marketwatch sustine ca persoanele care stau la coada la magazinele Apple pentru a achizitiona terminale iPhone, o fac pentru a isi creste increderea in sine si pentru a isi face prieteni noi. Aici vorbim desigur doar despre cei care asteapta timp de cateva ore bune/zile in fata magazinelor Apple pentru a achizitiona terminale iPhone, iar aceasta asteptare le da senzatia ca fac parte dintr-un grup, le da o identitate in acel grup, iar probabil multi chiar au parte de asemenea sentimente in momentul in care asteapta cateva ore bune sau chiar cateva zile in fata magazinelor Apple.

  Desigur ca aceste lucruri nu se aplica in cazul tuturor celor care asteapta la coada, deoarece nu toti  clientii merg la picnic acolo, unii prefera sa astepte doar o ora sau doua pentru a achizitiona un dispozitiv. De-a lungul anilor, clientii Apple au fost ridiculizati de diverse companii pentru loialitatea afisata fata de Apple, insa asta vine cel mai probabil din dorinta altora de a fi bagati in seama si in ultimii ani multi dintre cei care asteapta la coada sunt platiti sa faca acest lucru, sumele luate de ei fiind considerabile.

 • serban

  @za one: Deva noutati despre invitatii?? Sau usor us or need dam drama ca nu va avea loc vreo conferinta sau ipadmini??

 • Daca nu am scris nimic, inseamna ca nu s-au trimis. Le pot trimite saptamana viitoare, acum nu vad de ce ar face-o.

 • B06DAN

  @zaone offtpic
  fa un articol cu unul din jocurile copilariei. crazy taxi.

 • Cand apare in App Store.

 • Manole Lucian

  Acum la 20:00 apple trebuia sa dea un comunicat sa anunte urmatorul val de lansari…si nimic

 • Serban

  Trist ! si conform apple cu 7 zile inainte se trimiteau si invitatiile. Deci probabil asta e, i5 la noi nu mai ajunge iar ipad mini ramane doar un zvon si nebunia si ambitia unor designeri

 • B06DAN
 • Manole Lucian

  Nu stiu ce sa cred in privinta ipad mini. Unde sa il mai introduca in gama sa? Va canibaliza ipad-ul normal si orice ce este in gama de pret 299 dolari. Eu unul nu mi-as lua ipad mini, iar cei care vor un ipad normal mai strig un pic si isi cumpar ipad normal.

 • Manole Lucian

  Deci cred ca nici 26.10 nu este un termen realist de lansare la operatori…ce ma enerveaza ca nu cunosc pe nimeni la operatori

 • @Manole Lucian: Nu te ajuta cu nimic, trust me. Nici ei nu stiu, nu li s-a comunicat nimic.