Noi modele ale Mac Mini urmeaza sa fie prezentate pe 23 octombrie

  Pe langa iPad Mini si MacBook Pro Retina Display 13 inch, Apple pregateste prezentarea unor noi modele ale Mac Mini pe data de 23 octombrie. Cei de la 9to5mac au reusit sa obtina informatii de la surse din interiorul companiei Apple, aceste surse confirmand faptul ca noile modele ale Mac Mini vor fi prezente in cadrul respectivei conferinte. Noile modele ale Mac Mini vor fi disponibile in 2 configuratii standard, la fel ca si acum, insa Apple Store-ul va permite utilizatorilor sa personalizeze acele configuratii, la fel ca si in cazul de fata.

  Partea interesanta este ca aceste produse ar urma sa fie disponibile pentru achizitie imediat dupa prezentarea lor, lucru cu care Apple nu ne-a prea obisnuit in ultimele prezentari. V-am spus acum cateva saptamani ca noi modele ale Mac Mini urmeaza sa fie lansate, se pare ca am avut dreptate atunci si daca sunteti interesati de un asemenea produs, ar fi bine sa aveti ceva bani pregatiti pentru o achizitie. Daca va intrebati ce noutati ar putea aduce aceste modele ale Mac Mini, ei bine va spun ca ele vor avea cel mai probabil procesoare din seria Ivy Bridge, vor avea placi grafice mai puternice, vor avea USB 3.0, Thunderbolt si vor putea fi cel mai probabil achizitionate impreuna cu SSD-uri.

9 COMENTARII

  1. Din cate stiu la macbookuri mai ales upgraduri..ziceau The best is that starting to ship TODAY. Deci s-a mai intalnit…eu cred ca deja tot ce tine de Apple PC macbook 13″ , mac mini si imac deja vor fii prezentate cu cate ceva upgraduri+ipad mini…deja aceasta prezentare va fii cumva peste cea din septembrie :))

  2. zice-se ca va fi prezentat si noul model de imac.o sa vedem cand le vor lansa pe piata ce configuratie va avea si la ce preturi vor fi(in romania mai ales)

  3. Probabil ca vor sa astepte sa scoata retina pentru Imac ceea ce mi se pare stupid, cand ar putea sa dezvolte tehnologia retina, si anul urmator cand probabil ar aparea si noile procesoare,ar putea sa le integreze intr-un nou Imac. Daaaaar nuuuu hai sa lasam o lume intreaga sa astepte noul Imac pentru ca avem noi o ambitie…

  4. @mark: Da ma, am verificat, e configuratia Mac Mini-ului pe care il am pe masa, o fi ala nou? Doar daca mi l-a trimis Apple special inainte de lansarea oficiala. Crezi ca e adevarat?