Prima Pagina aplicatii iOS 6 Maps te trimite la ATM-uri din Oceanul Atlantic

iOS 6 Maps te trimite la ATM-uri din Oceanul Atlantic

  In aplicatia de mobile banking a celor de la Banca Transilvania exista o lista cu unitatile din toata tara, plus locatiil in care gasiti ATM-uri prin care puteti scoate bani. Doua dintre aceste ATM-uri se afla in Oceanul Atlantic, conform iOS 6 Maps, unul dintre ele direct din Ilfov si altul din Constanta. Partea buna este ca acolo nu va poate jefui nimeni, partea proasta este ca s-ar putea sa va udati in timp ce inercati sa scoateti banii.

Thanks to Lucian.

 • Andrey

  Nice job Zaone :))

 • Xtreme

  Partea proasta este ca s-ar putea pe langa jefuit sa fim si rapiti,din cate vad in apropiere se afla continentul africand,implicit Ghana…..Si la cati pirati sunt pe coastele alea,nu prea as recomanda cuiva sa isi tina economiile acolo:))

 • Narcis Tabarasi

  Treaba sta in felul urmator: nu e o problema de iOS 6 Maps, e o problema din aplicatie…Dezvoltatorul, cand a pus acel pin pe harta, nu a dat coordonatele (lat/long) la care trebuie sa apara pinul si de aceea el apare implicit la 0 grade lat, 0 grade long…asta inseamna k il pune in Atlantic, in Golful Guineei. De data asta, vina nu este a celor de la Apple ci a unui developer care nu ofera prea multa atentie functionarii aplicatiei.

 • DRAKOS78

  Daca ajungi acolo sa nu te miri daca gasesti uscat.

 • Andrei78

  Exact asta vroiam sa scriu si eu , Narcis Tabarasi : e 0,0 . Nu e cazul sa dam vina pe Apple mereu pentru ca unii nu stiu pun e 2 coordonate .

 • Cred ca daca erau coordonatele proaste, erau afisate toate ATM-urile aiurea. Imaginea pe care am vazut-o eu e diferita de ce a altei persoane care vedea un alt ATM acolo.

 • Deleteplz

  toate ca toate, dar URAT se vede aplicatia BT cu dungile alea negre sus-jos.

 • Narcis Tabarasi

  zaone, probabil sunt doar cateva dintre ATM-uri fara coordonate, nu toate…si mapkit-ul are obiceiul sa faca fitze atunci cand sunt 2 pin-uri suprapuse, adica, in functie de ordinea in care incarca pinurile, poti sa-l aceesezi doar pe cel pus ultimul…si daca app-ul isi incarca datele dintr-un xml online de ex si se face un parsing asincron, poti sa te trezesti ca ordinea de incarcare a acelor pin-uri difera de la o incarcare la alta

 • Georgian

  No ofense zaone dar articolele contin din ce in ce mai multe erori/greseli de redactare… E pacat zic eu..

 • Caribbean

  Nu are nicio legatura cu Apple Maps 😉

 • Manolo

  Acolo este Atlantida ascunsa.Si locuitorii inventasera primul ATM. Suntem in fata unei descoperiri legendare 🙂

 • amfetamin

  Mai lipseste sa gaseasca un POI si in craterul unui vulcan(un hot pizza,ceva)” :-))
  Am facut si eu la mine-n zona in Timisoara o comparatie intre Navigon-ul pe care il folosesc si Apple Maps,rezultatele vorbesc de la sine,praf si pulbere.Pozele le vedeti la mine pe facebuci(ca nu stiam unde sa le urc). http://www.facebook.com/attila.libus

 • Andrei Savescu

  Acum o sa moara strainii de ciuda ca noi avem bancnote de plastic si nu patesc nimic cand scoatem bani de la bancomat cand facem scuba diving…..cine stie? Poate gasim tarabe cu suveniruri pe fundul oceanului si ramanem fara cash :))

 • ProAndroid

  ios6 vrea sa va inecati 😀

 • Cosmin

  Cand am spus ca noua,,Harta,, este este cea mai mare gafa facuta vreodata de Apple s-au trezit unii care m-au trimis la…birt ca acolo mi-ar fi locul.Poate locul lor.Eu va zic una mai tare.Cand intru in aplicatie si vreau sa ma localizeze reuseste intr-un tarziu dupa care se misca sageata desi eu stau la masa!Am zis ca o fi vreun ,,cutremur ,,de fuge Ipad-ul de linga mine! Noroc ca am si Samsung iar acum Google map poate fi folosit ca GPS si fara conexiune la net.Trebuie sa ai net doar cand pornesti dupa aia merge la….liber!