Posesorii de tablete Kindle Fire citesc mai multe ziare si reviste decat posesorii de tablete iPad

  Pentru Apple, Kindle Fire nu a fost un produs important pana in momentul de fata, insa dupa lansarea iPad Mini compania va acorda o atentie mult mai mare competitorilor din segmentul tabletelor cu ecran de 7 inch. Pana atunci, un raport ne spune ca posesorii de tablete Kindle Fire citesc mai multe reviste si ziare decat posesorii de tablete iPad, sau decat posesorii altor tablete Android. Daca va uitati la imaginea de mai sus veti observa ca diferentele dintre Kindle Fire si iPad nu sunt mari in ceea ce priveste acest segment, insa ele exista si Apple va trebui probabil sa convinga mai multi utilizatori sa foloseasca tabletele iPad pentru citit carti si ziare.

Tablets are fundamentally redefining how people consume news and information, with the format more conducive to reading longer form content than PCs or smartphones. In the case of online newspapers, tablets are now driving 7 percent of total page views, an impressive figure considering the relative infancy of the tablet space. Publishers that understand how these devices are shifting consumption dynamics will be best positioned to leverage this platform to not only drive incremental engagement among current subscribers but also attract new readers.

  Aici ar putea interveni iPad Mini, o tableta despre care s-a spus ca va fi prezentata ca un dispozitiv perfect pentru “consumat” continut multimedia, in special carti, ziare sau reviste. Tabletele cu ecrane de 7 inch sunt mici, comode si mult prefera sa le cumpere pentru a le utiliza oriunde merg, Apple intra in acest joc, cu un mare avantaj oferit de catre tableta iPad, iar o versiune mai mica a iPad Mini va imbunatati probabil statisticile de mai sus. Lasand la o parte ceea ce fac americanii, sunt curios daca voi cititi ziare si reviste pe propria tableta iPad.

2 COMENTARII