Prima Pagina Apple Iata preturile estimative pentru MacBook Pro Retina Display 13 inch

Iata preturile estimative pentru MacBook Pro Retina Display 13 inch

  MacBook Pro Retina Display 13 inch urmeaza sa fie prezentat saptamana viitoare de catre Apple, insa intre timp aflam posibilele preturi pentru care compania ar urma sa vanda aceste dispozitive. Cei de la 9to5mac au reusit sa preturile pentru acest produs si conform lor, noul laptop ar urma sa aiba un pret de pornire de 1700$ in versiunea de baza si un pret de 2000$ in versiunea cu hardware ceva mai potent. Facand o comparatie cu actualele preturi ale Pro-ului, versiunea cu Retina Display ar urma sa fie cu 500$ mai scumpa, indiferent ce versiune ar alege consumatorii sa cumpere.

  In cazul versiunii de 15 inch diferentele sunt identice, deci ar fi logic, ca Apple sa pastreze aceeasi diferentiere in preturi si in cazul MacBook Pro-ului cu ecran mai mic. 2560 × 1600 ar urma sa fie rezolutia ecranului noului laptop, el ar putea fi disponibil pentru achizitie chiar de saptamana viitoare, insa vorbim despre preturi destul de mari pe care probabil nu foarte multi si le vor permite.

 • nicu

  excelent. doar de 10 ori mai scump decat chromebook-ul pe care il acuzai de plagiat. desigur, si beneficiile pe care ti le aduce sunt macar de 10x mai mari.

 • Nu e de 10 ori mai scump, e de vreo 7 ori mai scump, dar nu poti compara OS X cu Chrome OS.

 • Anonymous

  Nu prea vad rostul rezolutiei astea la un ecran de 13″ – nu prea exista cotent pt asa rezolutie si putine aplicatii sunt optimizate sa o foloseasca.
  Asa ca se va face downscale la content si banii platiti pe extra-rezolutie sunt aruncati in vant.

 • Just me

  Sunt de aceeasi parere. Stiu si cei de la apple asta. Dar ca idee ei nu sunt prosti ca cer atatia bani. Daca lumea arunca cu banii in ei.. De ce nu.

 • Mariusr22

  Erau scumpe inainte( cand nu aveau retina display), acum sunt exagerat de scumpe. Sa le ia cine isi permite.
  O strategie viabila era sa inlocuiasca macbook Pro-urile normale cu cele retina display la acelasi pret, nu la 500$ peste.