Lansarea iPad Mini din 2 noiembrie este confirmata de noi surse

  Saptamana aceasta v-am spus ca iPad Mini ar putea ajunge pe data de 2 noiembrie in magazine, informatia venind atunci de la o singura sursa. Intre timp mai multe surse apropiate companiei Apple au confirmat faptul ca pe data de 2 noiembrie tableta va fi disponibila in magazine, printre ele aflandu-se si cei de la TechCrunch. O lansare in 2 noiembrie dupa o prezentare pe 23 octombrie este cat se poate de logica, mai ales ca data de 2 noiembrie apartine unei zile de vineri, Apple lansand de obicei produsele sale in asemenea zile.

  Ca si in cazul datei de lansare a iPhone 5, informatiile nu sunt sigure si ar putea fi eronate, insa cele anterioare s-au dovedit a fi adevarate, asa ca nu exista motive sa credem ca acestea nu ar fi. Tableta ar putea fi lansata in SUA si alte 7 – 8 tari de pe glob in data de 2 noiembrie, alte cateva zeci de tari putand sa o primeasca doua saptamani mai tarziu, aceasta strategie de lansare fiind aplicata de catre Apple in cazul majoritatii produselor sale.

13 COMENTARII

  1. Zaone: stiu ca e un post total offtopic,dar am postat p forum si nu mi s-a raspuns. Un redtore la ip4 ios5.1.1 se poate face,pastrand ios5.1.1?

  2. Zaone: am uitat sa scriu ca nu am jb si nici nu vreau sa fac. Eu din ce m-am uitat pe tutoriale se adresau celor care au shsh salvat,ru nu am pt ca nu am si nu vreau jb

  3. Din ce am vazut, asta pare un device foarte interesant. O sa-i cam bata pe Motorola, Amazon & Samsung pe terenul lor. Ma bucur ca Apple intra pe segmentul minitabletelor.