MacBook Pro Retina Display 13 inch apare partial in primele imagini, confirma implementarea ecranului Retina, este comparat cu MacBook Air

 

  Daca pana acum aflam doar din zvonuri ca Apple urmeaza sa lanseze un MacBook Pro Retina cu Display 13 inch, ei bine iata ca incepand de astazi avem si cateva imagini cu produsul si o confirmare a faptului ca el are ecran Retina. Pentru inceput vedeti imaginile cu structura externa a Mac-ului, ea confirmand faptul ca produsul va avea un port Thunderbolt, un port HDMI si un cititor de carduri, insa tot aceasta imagine confirma si design-ul nou pe care produsul il va avea. Mai jos aveti o imagine a MacBook Pro Retina Display 15 inch, si spre deosebire de acesta, versiunea de 13 inch nu are difuzoare pe margini si nu are tastatura aliniata cu porturile, insa diferentele par sa se opreasca aici.

  In ceea ce priveste Retina Display-ul, imaginea de mai jos confirma faptul ca ecranul are rezolutia 2560 x 1600, dubla fata de cea a actualului model, iar ultima imagine confirma faptul ca dispozitivul va avea SSD integrat. La final va las in compania unor imagini comparative intre noul Pro si MacBook Air, iar pe 23 va astept aici sa discutam despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple in cadrul conferintei sale.

 

3 COMENTARII