Tepe cu aplicatii din App Store: Lock Your Screen – AndroidLock XT

  Lock Your Screen – AndroidLock XT este o aplicatie pozitionata in topul celor mai achizitionate aplicatii din App Store Romania, insa din pacate ea este doar o pacaleala prin intermediul careia un dezvoltator incearca sa castige necinstit bani de la voi. Aplicatia spune ca va permite sa va deblocati iDevice-ul folosind un sistem ce va obliga sa conectati cateva puncte pe ecran, sau folosind un sistem biometric de recunoastere a amprentelor, insa acest lucru nu este adevarat. Apple nu permite vreunei aplicatii din App Store sa modifice sistemul slide to unlock, deci orice alta aplicatie asemanatoare este falsa, iar informatiile descrise in ea sunt minciuni.

EXPERIENCE THE BEST SECURITY SYSTEM TO PROTECT YOUR IPHONE, IPAD AND IPOD TOUCH. SET A CUSTOM PATTERN CODE AND SO ON TO KEEP ALL INTRUDERS OUT!!! This app gives you the perfect security against the annoying nosy casual snooper. It will be impossible for them to mess with your iPhone. Only you, the owner, are able to unlock and access your iPhone thanks to our advanced security lock.

  Nu achizitionati Lock Your Screen – AndroidLock XT decat daca doriti sa sustineti inselaciunea.

7 COMENTARII

  1. @zaone nu stiu daca merge in toate cazurile, dar mie apple mi-a returnat banii pt o aplicatia pe care am cumparat-o cu vreo saptamana in urma si nu era ceeace scria in descriere.

  2. Zaone, dar de ce a ajuns aplicatia in store de la inceput, asta e adevarata problema, nu ca ea e fake. Teoretic ea trebuiea testata inainte de Apple, practic “lasa ma ca merge-asa”.

  3. Dar pe cine altcineva sa blamezi? Asa orice dezvoltator descurcaret strecoara cod “malefic” intr-o aplicatie inofensiva. Remember Instaquotes Quotes Cards for Instagram si Find and Call ? Ambele aplicatii in AppStore, ambele aplicatii Trojan.