Google ar urma sa lanseze tableta Nexus 10 si smartphone-ul Nexus 4 pe 29 octombrie

10

  Pe data de 29 octombrie compania Google va tine o conferinta in care ar urma sa lanseze o versiune de 10 inch a tabletei Nexus, Android 4.2, o versiune de 32 GB si una HSDPA a Nexus 7, plus Google Nexus 4. Prima tableta ar urma sa aiba un ecran de 10 inch cu rezolutie 2560 × 1600 si peste 300 ppi, ea fiind produsa in colaborare cu cei de la Samsung, un partener traditional al companiei Google. In ceea ce priveste noile versiuni ale Nexus 7, Google doreste sa ofere utilizatorilor mai multe optiuni pentru achizitionarea unui asemenea produs, stiut fiind faptul ca iPad Mini va fi disponibila in mai multe versiuni, unele dintre ele capabile sa se conecteze la retele 4G LTE.

  La final las LG Nexus 4, cel de-al patrulea smartphone din seria Nexus, el fiind dezvoltat in colaborare cu cei de la LG. Dispozitivul ar urma sa aiba un ecran de 4.7 inch cu rezolutie 1280 x 768, un procesor quad-core de 1.5 GHz produs de catre Qualcomm, 2 GB RAM, o camera de 8 megapixeli si o baterie de 2100 mAh. Dispozitivul este in linie cu celelalte smartphone-uri disponibile pe piata, insa deocamdata vorbim despre niste specificatii obtinute prin zvonuri, asa ca nu se stie ce ar mai putea ascunde Google in el.

  Impreuna cu aceste produse Google ar urma sa aduca pe piata si Android 4.2, aici compania terminand probabil anul in ceea ce priveste lansarea versiunilor importante ale Android, sau lansarea unor produse importante.