iPad Mini si noua versiune a iOS 6

  Maine seara la ora 20:00 compania Apple va prezenta lumii intregi iPad Mini, MacBook Pro Retina Display cu ecran de 13 inch, o noua versiune a iMac, o noua versiune a Mac Mini si probabil o noua versiune a iPad 3. Rezumandu-ne doar la iPad Mini, acest nou produs ar putea aduce pentru noi si o noua versiune a iOS 6, Apple avand obiceiul de a lansa cate o versiune noua a iOS impreuna cu fiecare iDevice complet nou. Avand in vedere ca a trecut doar o luna de la lansarea iOS 6, presupun ca iOS 6.0.1 ar urma sa apara acum, versiunea 6.1 fiind cel mai probabil pregatita pentru tableta iPad 4.

  Daca aceasta noua versiune a iOS va fi pregatita pentru lansare impreuna cu iPad Mini, atunci exista sanse mari ca pe 1/2 noiembrie sa o avem disponibila in iTunes, Apple oferind noi versiuni ale iOS cu o zi sau doua inaintea lansarii oficiale a unui produs. Pastrand traditia de anul trecut, hackerii vor lua cel mai probabil in vizor aceasta versiune a iOS, ea urmand a fi jailbroken cu solutia de untethered jailbreak care este acum dezvoltata.

12 COMENTARII

  1. abia astept sa vad ce versiune de imac este scoasa ce procesor va avea daca va veni cu 8gb de ram asa cum s-a speculat si de ce nu o placa video macar de 1 gb minim si ssd in loc de hdd fie el si de 120 gb(ssd-ul)

  2. eu cred ca o sa fiu dezamagit ca pe 12 septembrie 🙁 eram pregatit sa comand noul iphone 5, dar am decis sa pastrez iphone 4 si poate ma gandesc la lumia 920 daca nu are pretul ala care mi se pare imens 700-800 $

  3. @Dennis Hapca: nu cred ca va ajunge iOS 6 la 6.2 sau 6.3 fiindca iOS 5 a ajuns doar la 5.1.1. Cele anterioare ajungeau lejer la x.3.x (4.3.5), acum Apple eliminand update-urile neimportante (mici bug-uri, erori, instabilitate, probleme cu bateria etc).