Prima Pagina Apple iPad Mini apare in magazinele Apple din Europa la preturi incepand de...

iPad Mini apare in magazinele Apple din Europa la preturi incepand de la 312€

  iPad Mini urmeaza sa fie disponibila pentru precomanda din 26 octombrie in cateva zeci de tari de pe glob, iar deocamdata magazinele Apple din respectivele tari au afisat preturile la care vor vinde produsul. Cel mai mic pret din Europa il gasim in Elvetia, acolo iPad Mini fiind disponibila pentru 312€, insa majoritatea tarilor vand tableta pentru minim 329€. Desi in tara noastra tableta ar trebui sa fie disponibila pentru precomanda tot de vineri, deocamdata nu avem preturi, insa presupun ca pana atunci ele vor fi publicate.

  iPad Mini ar putea ajunge in Romania la preturi de 1600 – 2000 RON la resellerii de produse Apple, la unele magazine online si poate la operatorii de telefonie mobila.

 • Manole Lucian

  Ce te-a impresionat zaone din conferinta de asta seara? Ce va impresionat sau dezamagit?

 • Ed

  Zaone astepta iphone 5S sa il cumpere si pe ala sa ne faca in ciuda

 • CalinC

  ca nu au stiut sa-si promoveze produsul…parerea mea(ipad mini)….si sa faca comparatie la o promovare de produs nou,ca sa ce?pacat,plus o dezamagire cu ipad 4 in defavoarea celor care deja au ipad 3….nu stiu ce tactici adopta Tim,dar mie unu mi-a lasat o grimasa….

 • @Manole Lucian: Impresionat… nimic. Am fost foarte surprins sa vad iPad 4/4th gen, 3S, sau cum vreti sa-i spuneti.

 • Manole Lucian

  Sincer cred ca ipad 3 nu s-a vandut asa bine ca ipad 2 si au incercat sa ma umfle balonul cu ipad 4. Mgazinele sunt pline de ipad 3, pe care nu o sa il mai cumpere nimeni in detrimentul lui ipad 4.
  Ipad mini este interesat, dar nu ma convinge.de ce sa trec de la ipad normal la varianta mini? Pe mine nu ma incurca cele 300 g in plus.
  Ipad mini era ca un mare plus ca este foarte frumos. Comparatia cu nexus arata teama apple, lucru pe care steve jobs nu l-ar fi facut. Mai ma deranjeaza scurgerile de informatio voite sau “accidentale” pentru ca stirbesc din frumusetea lansarii.

  Apoi prezentarea nu a fost bine structurata si a fost cam o incurcatura, fara ceva sa te acapareze

 • Manole Lucian

  Si in legatura cu mac mini, chiar credeam ca macar ii schimba design-ul pentru ca masinarie este ca lumea.macbook pro retina 13 prea scump pentru puterile mele si nici nu lucrez intr-un domeniu in care sa il folosesc la adevarata sa valoare.imac interesant de subtire, dar trebuie vazut in realitate sa nu aiba cocoasa cam mare si chiar daca unitatea optica este de domeniul trecutului, chiar cred ca trebuia pastrata

 • @Manole Lucian: Joi iti spun cate milioane au vandut, e undeva in jur de 20. Sunt putine… a decazut Apple.

 • Manole Lucian

  Ipad mini se va vinde in cantitati industriale.probabil si ipad 4, dar vanzarile erau si mai mari daca aduceau ceva interesant comparativ cu ipad 2 si 3. Astfel cei care aveau 2 si 3 ardeau sa schimbe cu 4 ( vorbesc din experienta personala, pentru ca eu raman cu tableta mea in continuare chiar daca a aparut 4 🙂 )

 • Razvan

  Mai sunt stocuri de iPhone 5 in Europa la apple store? Ce știți?

 • cristi

  @Razvan: Sansele sa mai fie pe stoc iPhone5 sunt de numai 50% 😛

 • onu

  a scos iPad 4gen sa fie la zi cu cablul lighting si mai important sa nu mai fie prezentat in feb 2013, sa fie in iunie cu iPhone si iOS.