iPad Mini – conferinta Apple 23 octombrie 2012 – urmareste LIVE toate noutatile pe iDevice.ro!

  Mai putin de 10 ore ne despart de conferinta de prezentare a tabletei iPad Mini, a MacBook Pro Retina Display 13 inch, iMac 2012, Mac Mini 2012 si poate a unei noi versiuni a tabletei iPad 3. La ora 20:00 Apple va da startul unei conferinte ce va avea loc in teatrul California din San Jose, acolo vom vedea toate produsele mentionate anterior, dar si alte cateva noutati pregatite special de catre compania din Cupertino. Incepand cu ora 19:30 va astept in acesta pagina sa discutam despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple, iar daca un feed video LIVE va fi disponibil de acolo, il veti gasi cu siguranta aici.

  Nu cred ca are rost sa mai speculez in legatura cu tot ceea ce va anunta Apple, vom afla oricum in 10 ore si va recomand sa faceti bookmark acestei pagini si sa o impartasiti prietenilor vostri prin Facebook sau Twitter.

  Aplicatia iDevice.ro va tine informati in legatura cu toate noutatile despre iPhone 5, iOS 6 si alte produse Apple, iar in App Store o gasiti gratuit, ea functionand pe orice iDevice-uri. Puteti descarca aplicatia din App Store apasand butonul gri numit Descarca din App Store.
UPDATE: UPDATE: Apple va transmite LIVE conferinta si pe propriul website intr-o pagina care va fi accesibila din orice browser.

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

Gratuit

s





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si nu numai.

iDevice.ro este c…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.7 Mb


12 COMENTARII

  1. Ipad Mini… hmmm,chiar nu stiu ce succes o sa aibe Apple.. eu,cel putin,mi-as dori un Ipad mai mare,nicidecum “mini” … nu ii vad rostul.Mai mare da … !!!

  2. Isi are rostul din punctul meu de vedere. Este o dimensiune mai optima pentru o tableta cred, mai potabila, mai facil de operat pe ea. Desigur succesul care il va avea va confirma sau infirma punctul meu de vedere.

  3. Pai scuze… de aia au facut Iphone 5 cu ecran de 4″ …. sa fie maricel…portabil si usor de operat…De ce as avea nevoie de un Ipad Mini???

  4. Pai 4″ totusi nu e acelasi lucru cu un display de 7.85″. Cum spuneam eu personal inca de la inceput am simtit ca ipad-ul este cam maricel pentru o utilizare si sustinere facila. Si totusi eu am mana vb lui Cabral cat “capacul de wc” :))
    Acum vedem, n-as renunta la ipad 3 desigur, datorita ecranului retina care initial am considerat ca nu merita upgrade-ul, dar odata ce am inceput sa il folosesc nu mai exista cale de intoarcere.
    si intr-adevar si eu il vad excelent pentru folosirea ipadului mini in oras, autobuz, metrou, masina etc.