Daca ai cumparat o tableta iPad 3 in ultimele 30 de zile, unele magazine Apple ar putea sa o schimbe cu o tableta iPad 4 noua

  Singurul lucru care m-a uimit cu adevarat in conferinta de aseara a fost prezentarea tabletei iPad 4, iPad 4th generation, iPad 3S, sau cum vreti voi sa ii spuneti. Ma asteptam ca Apple sa modifice putin iPad 3-ul si sa il tina pe piata pana in martie, insa compania a facut un update asemanator cu cel facut la lansarea unui iPhone a carui denumire are un S in coada. Apple a schimbat hardware-ul cu unul mai puternic, a lasat design-ul intact, a schimbat camera frontala si dock-ul Lightning, a implementat un modem nou si cam atat, asta fara a face foarte multa “galagie” in jurul evenimentului.

  Avem o tableta iPad mai buna, clientii noi vor fi fericiti, dar ce se intampla cu cei vechi? Ce se intampla cu cei care au cumparat tableta iPad 3 si aseara probabil s-au blocat putin cand au vazut acum iPad 4? Ei bine, cei care au cumparat o tableta iPad 3 in ultima luna ar putea sa primeasca o tableta iPad 4 noua din magazinele Apple, insa restul raman cu ce au achizitionat in trecut. Aceasta politica va fi aplicata cel putin intr-un magazin Apple din SUA, ea nu este implementata la nivel global, deci exista posibilitatea ca nu toata lumea sa beneficieze de gratuitate. Acum eu ma gandesc la faptul ca Apple va impune politica la nivel global, din moment ce un magazin a spus ca o implementeaza, insa daca aceasta decizie nu este a companiei, atunci exista posibilitatea ca nimeni sa nu poata primi tablete iPad 4 gratuite.

  Ce va decide Apple vom vedea in zilele urmatoare, si stiu ca unii dintre voi se intreaba cum vor sta lucrurile in Romania, iar eu pot sa va spun doar ca resellerii de produse Apple ar trebui sa anunte daca vor adera la o asemenea politica globala, insa resellerii nostri au un sistem de comunicare atat de prost si ineficient, incat va trebui sa ii sunati si sa aflati voi.