45% dintre posesorii americani de tablete iPad nu sunt multumiti de lansarea iPad 4

  Lansarea iPad 4 a uimit extrem de multa lume, in special persoanele care in ultimele luni au achizitionat tableta iPad 3, un produs care ar fi trebuit sa ramana pe piata pana in luna martie a anului viitor. Decizia celor de la Apple a lasat multi utilizatori nemultumiti, iar un studiu releva faptul ca in SUA 45% dintre posesorii de tablete iPad sunt nemultumiti deprezentarea iPad 4 si lansarea ei in saptamanile urmatoare. Jumatate dintre cei care detin o tableta iPad 3 nu sunt multumiti de lansarea iPad 4, 45% dintre cei care detin o tableta iPad 2 sunt in aceeasi situatie, iar 40% dintre cei care detin o tableta iPad 1 sunt nemultumiti, insa cei din urma nu prea ar avea de ce sa se planga.

  Studiul a fost facut pe 2000 de americani, deci nu il putem aplica si in cazul altor continente, insa el releva destul de clar faptul ca Apple a suparat multa lume. Daca lansarea iPad 4 se va dovedi a fi o greseala vom vedea abia peste cateva luni de zile, insa deocamdata cred ca iPad 4 va avea vanzari foarte mari in perioada sarbatorilor de iarna si o buna parte dintre cei care spun ca sunt suparati din cauza ei, vor face o achizitie in perioada urmatoare.

Articolul precedentEcranul iPad Mini este comparat cu iPad 2, Google Nexus 7 si iPad 4
Articolul următoriPride – obsesia iDevice-urilor (comic)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.