iPad Mini si iPad 4 vor fi disponibile maine pentru precomanda in 34 de tari, in Romania toata lumea doarme

12

  Maine foarte multe tari de pe glob vor avea magazine in care iPad Mini si iPad 4 vor fi disponibile pentru precomanda, Romania se afla printre ele, insa din pacate in tara noastra toata lumea tace. Desi Apple Store-urile au listate anunturi pentru deschiderea precomenzilor si este mentionat un pret de pornire, in Romania nimeni nu spune nimic. Resellerii de produse Apple nu au vreun anunt pe propriile website-uri care sa dea cuiva de inteles ca iPad Mini si iPad 4 pot fi precomandate, v-am spus ieri ca puteti face precomenzi oarbe prin email la ei, insa din pacate in tara noastra exista o totala lipsa de interes vis-a-vis de clienti.

  Apple a spus ca iPad Mini Wi-Fi Only si iPad 4 Wi-Fi Only vor fi disponibile in Romania incepand  cu data de 2 noiembrie, teoretic ar fi trebuit sa le putem precomanda de astazi, insa ori isi bat joc resellerii de noi, ori nu au primit preturile inca. Imi vine greu sa cred ca ei nu au primit preturile si materialele promotionale de la distribuitorul Apple pentru Romania, insa orice e posibil in zona asta a globului. Daca nici maine nu vor deschise precomenzi pentru aceste doua produse, atunci putem pune in discutie lansarea din 2 noiembrie.

  Partea buna este ca iPhone 5 ar urma sa fie disponibil pentru precomanda in ofera operatorilor din aceasta seara, lansarea oficiala urmand a avea loc pe 2 noiembrie in Romania.