Iata cat de usor iti poate fi furat telefonul in metrou (Video)

[youtube]http://youtu.be/f-nUxexMejg[/youtube]

Sunt sigur ca sute de jafuri de acest gen au loc in toata lumea zilnic si de aceea este recomandabil sa nu utilizati telefoanele mobile atat de lejer chiar langa usi.

13 COMENTARII

  1. Trebuie tinut strans bine in locurile aglomerate si nu trebuie lasat la intamplare, numai in buzunar, astia de fura ochesc intai si pe urma actioneaza, dar daca-l prinzi sa-i tragi si un toc de bataie si pe urma sa-l dai pe mana politiei !

  2. regizat sigur nu era…la cat de bine s-a sincronizat ala cu usile sigur nu e primul telefon furat asa.eu unul le-as taia din degete la astia daca i-as prinde, fara nici un pic de mila .

  3. nah, am ajunge o planeta de ciungi 🙂
    Eu l-as pune la munca (si nu din aia usoara in folosul comunitatii), ci din aia nasoala, de sapat canalu dunare-marea neagra, de facut autostrazi, muncit in mina, etc, asa, cam 1 an, timp in care i se ofera minimul necesar subzistentei.

  4. Cum sa fie prins de politisti @snipp? Asta s-a intamplat in data de 25.10.2012 intr-un metrou din Ungaria 🙂 Tu crezi tot ce se scrie.

  5. tre sa ai si ghinion…sa stai lagna usa pe scaun, sa dai de un hot, sa nu-l bagi in buzunar de ex…deci un lant de ghinioane defapt ..

  6. Nu s-a sincronizat cu usile, le-a blocat cu piciorul. Se vede pe filmare, daca intalnesc un obstacol se opresc. Practic le-a blocat fix cat sa ia telefonul si sa fuga. tigan jegos…