Microsoft Surface are probleme mari in a scrie text in Microsoft Word si nu numai (Video)

[youtube]http://youtu.be/VTtf_BgFS08[/youtube]

  In primul clip video tableta abia tine pasul cu cel care foloseste tastatura pentru a scrie si cauzele lag-ului ar putea avea la baza: o conexiune proasta cu tastatura, procesorul suprasolicitat sau word-ul prost portat pe Windows RT. In al doilea clip video Windows-ul nu prea vrea sa salveze documentele utilizatorilor, un bug software care poate fi rezolvat, insa care pentru inceput este suparator. La final ramane aplicatia Mail care se deschide greu si nu prea pare dispusa sa permita utilizatorilor sa-si ataseze un cont email.

  So, ce parere aveti de Surface?

via.

[youtube]http://youtu.be/Wwhv8U614Vo[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/zEfsMCmk4mo[/youtube]

31 COMENTARII

  1. Off Topic: fratilor, din toata comunitatea idevice.ro, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un leopard pentru powerbook g4?

  2. @Ciprian… si ce-ai spus cu WINDOWS ? Vrei sa spui sistemul de operare de pe cele mai multe calculatoare din lumea asta ?
    Sistemul cu care stai si tu acum si pe care-l folosesti si care duce in spate sute de milioane de utilizatori ? Unul din cele mai robuste, longevive, customizabile, SO care merge pe mii de configuratii hardware si te trezesti tu sa comentezi ca o fi prost ?!
    Crezi ca esti spiritual daca spui WINDOWS ?

    Ce-are conexiunea tastaturii/procesorul incarcat/bugurile de Word/Email cu WINDOWS-ul ?!

  3. probleme nasoale ca efect dar cred ca se pot rezolva usor cu un update. MS e la prima tableta si la primul SO pt tablete. probabil ca mai trebuie reglate unele lucruri. nu m-as grabi sa spun ca e prost doar pt ca are aceste probleme. si in ios ma mai trezesc din cand in cand ca trebuie sa restartez ca sa mearga din nou 3g-ul si din ce am citit pe idevice.ro pe 6.0 sunt destule probleme. se vor rezolva pe urmatorul update si probabil asa va fi si la MS.

    cat despre windows … nush cum e la voi dar pe snow leopard imi ingheata orice copy paste in word indiferent de versiunea de office folosita si sa nu-mi spuna nimeni ca e vina MS din nou. Daca faci un OS care se respecta creezi tu un update care sa compatibilizeze. problema mea cu MS nu e calitatea ci politica magareasca de preturi

  4. Windows,este windows si nici peste 1000 de ani Mac os, IOS,Linux sau altceva nu o sa-i poata concura,asa ca sa nu mai vb despre Windows.Ca poate conexiunea intre tableta si tastatura o fii fost proasta este altceva,sau ca nu iti poti atasa un cont de mail,foarte bine.Nu trebuie sa judecam Surface,pt niste probleme inchipuite sau care nu sunt grave,despre problemele lui New iPad ( sau iPad 3 ) de ce nu vorbiti? Ar fii multe de vb despre Apple,dar nu isi are rostul sa vb aiurea,este clar ca cei carora le plac produsele Apple vor vedea intotdeauna probleme altora si invers.Eu unul nu stau sa fac comparatie intre Apple si altceva,fiecare stie sa faca ceva,si fiecare o face bine in felul lui/ei….Surface are port usb,slot pt card si un display mai bun decat iPad,iPad in schimb nu se incalzeste si are o autonomie mai buna a bateriei…si tot asa…comparatii sunt multe pt ca sunt producatori diferiti…

  5. Sa ne intelegem, Office 2013 de pe RT este Custmer Preview, cel final urmeaza.
    Toate aplicatiile native au fost updatate de catre Microsoft inainte cu cateva zile de lansare Windows RT. Nu sunt convins ca pe aceasta tableta ele au fost actualizate.

  6. ok sa ne intelegem. din ce am vazut in astea 3 clipri am tras urmatoarele concluzii:
    are lag foarte mare la scris, deschiderea aplicatiei mail ceea ce ipad nu a avut niciodata. are probleme in a salva un document, in a crea un cont ceea ce nu stiu sa fi avut ipadul. are probleme la raspunsul la touch ceea ce pe mine m-ar deranja enorm.
    in concluzie eu nu as da bani pe asa ceva, e un rateu complet, are probleme care nu au ce cauta intr-un produs final, terminati-o cu scuzele de genu e primu produs si o sa fie updateuri. Ms nu are timp e asa ceva in situatia de codasi in care se afla.

  7. Aurelian

    Sa știi ca pe G4 PowerBook nu va merge Leopard decât cu artificii si atunci va merge greu
    Recomand sa ramai pe Tiger pentru el este optimizat

  8. Windows rt este un os nou deci o sa aiba o multime de probleme, asa ca investitia intro tableta cu acest os nu merita, cel putin acum

  9. 1.oare câțiva tasteaza cu viteza aia sa vadă ca este lag?
    2. Vine cu Office inclus, poți face editate cu tabela asta. Va veni si versiunea finala de Office si pot folosi tableta la editare.
    3. Cărți din voi ați folosit IOS 1? Cei mai mulți cred ca ați început cu 2 sau 3.

    Cum spunea cineva tot pe aici: sunt mai multe variante pe piața de unde poți alege, ceea ce este bine pt toți

    Apropo, pe calculatoarele voastre personale câți folosiți MS Office si câți suita de la Apple? Eu pana acum, toți posesorii de laptopuri Apple au mașini virtuale Windows si suita Office.

  10. Mi se pare insa cam scumpa … Nu neaparat pt ce face (e logic la inceput sa nu fie perfect) … insa … asa, in general … si smart coverul al ei e 120 dolari …

  11. nu este o conexiune proasta cu tastatura. problemele astea apar de obicei in caz de procesor suprasolicitat, probleme cu optimizarea unui soft spre a lucra pe un anume hardware etc

  12. Nu trebue subapreciati nici cei de la Microsoft, ca mai stiu si ei ceva. Sunt sigur ca vor rezolva problemele si Surface va deveni un concurent pentru iPad.

  13. Bogdane, stai linistit, nu scrii tu prea repede nici pentru 412 mhz din iPhone 2G; ia si fa un restore … Mai poate fi si de la tweakuri lag