Steve Ballmer spune ca nicio companie tech nu a facut un produs pe care lumea sa il doreasca, uita de Apple si Google

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2gGebqnixnw[/youtube]

   Microsoft Surface a fost lansata recent, cei de la Microsoft investesc sume considerabile de bani in promovarea produsului, iar Steve Ballmer, CEO-ul Microsoft, isi face treaba si ataca din toate colturile concurenta. Intr-un interviu pentru CNBC el spune ca in opinia sa nicio companie tech nu a lansat vreun produs pe care lumea sa il doreasca, insa uita desigur de persoanele care asteptau la cozi foarte lungi sa cumpere iPhone-uri, tablete iPad si terminale Android, produse care deocamdata au umilit in vanzari orice alt produs cu Windows Phone.

I don’t think anyone has done a product that I see customers wanting. …has a product that you can use, that lets you work and play, that can be your tablet and your PC. Not at any of those price points.

  Mai mult decat atat, Ballmer spune ca nicio companie nu a lansat un produs care sa permita utilizatorilor sa se joace si sa lucreze, un produs care sa fie tableta si PC, insa desigur ca nu ia in calcul concurenta. Multi dintre cei care au testat Surface au pus la zid software-ul implementat de catre Microsoft in produs, desigur ca versiunea cu Windows 8 inca nu a ajuns pe piata, dar cand va ajunge va fi mai scumpa decat iPad 4 sau Galaxy Tab-uri. E normal ca Ballmer sa isi laude produsele, insa Surface-ul este abia la inceput si mult se “imbata cu apa rece” deocamdata, mai ales daca vorbim despre versiunea cu Windows RT.

  Deocamdata Microsoft nu a facut un terminal mobil pe care utilizatorii sa il doreasca foarte mult, Surface-ul este un inceput, insa nu se apropie de ce a realizat Apple, de ce a realizat Google, Samsung sau Amazon. In timp Microsoft poate face lucruri grozave cu Widnows 8 si tabletele Surface, insa deocamdata abia incepe sa ii ajunga din urma pe ceilalti.