Microsoft sustine ca Google a copiat interfata iOS

  Astazi cei de la Microsoft prezinta printre altele si Windows Phone 8, iar pe scena conferintei companiei s-a facut o afirmatie foarte interesanta care loveste direct in cei de la Google. Unul dintre oamenii alesi de Microsoft sa prezinte produsele companiei a afirmat ca Google a copiat interfata iOS-ului, dupa care a stagnat si asa s-a facut prezentarea Windows Phone 8-ului. Lasand la o parte ideea de a promova Windows 8, intentia celor de la Microsoft este cat se poate de clara si apropierea de Apple este la fel de evidenta.

  Pana acum niciun competitor al Apple nu a avut curajul sa spuna asa ceva, insa Microsoft a facut primul pas, chiar daca inocenta sa trebuie pusa in discutie de catre oricine.

22 COMENTARII

  1. Logic ca au copiat, cei de la Microsoft trebuie apreciati pentru ca au venit cu ceva nou, si au venit cu ceva care o sa concureze cu adevarat cu Android si iOS.

  2. ce urat a sunat asta, e ceva gen “nu da cu piatra-n geam, ca nu-i bicicleta ta” pe de o parte e pupincurism fata de apple, iar pe de alta e bagarea-n seama aiurea :/ mai mult ios’ul are imprumutate elemente de la google decat invers, sa fim seriosi

  3. Zaone totusi nu putem nega ca ios a preluat multe functii de la android. O avea multe bube androidul dar eu recunosc este totusi un sistem mai avansat si versatil ca ios-ul la momentul de fata. Produsele apple totusi au de partea lor aspectul si materialele premium.

  4. Nu cred ca s-a luat numai de google. Ios-ul nu a scapat nici el :
    “It’s the only phone that has live tiles, for the people you care about and the apps that you use all the time. It’s a different story than iOS and Android. The iOS 6 homescreen is really just a sea of static icons. It’s not people; it’s not live data. Of course, after five years, they have added one more row of icons!”

  5. Mai androidul se blocheaza mereu infara de eroarea de springboard (ce mai grava) alta nu mai e in ios….(erori de sistem) androidul are multe ,am avut un lg optimus black deoarece mi se parea oooau androoiiid ,am fost profund dezamagit deoarece se reseta mereu si dadea erori, de date celulare,ba nu citea cartela ,ba etc,…. Si nu era mana a dowa era la liber de la vodafone dupa miam luat un ipad (new ipad de 32 gb cand a aparut in martie) am fost profund uimit era cea mai tare, mi se parea mult peste laptopul meu…orcum acum am un iphone 4s si sunt multumit ,imi ador tableta desi consider ca laptopul e cel mai bun (am un sony vaio)

  6. eu vad aici o targetare inteligenta a celor de la MS. Nu se vor bate cu Apple pt inceput ci cu Android. De aceea ataca android. Androidul are ceva caracteristici asemanatoare cu windows. iti face deviceul sa se poarte ca un PC. poti face multe satari poti sa te joci cu f multe instalezi orice DAR crapa des, instalezi pe propria raspundere si apar tot felul de probleme. Prietenei am avut proasta inspiratie sa-i iau un S2 .. se plange tot timpul ca e fix ca un PC si ca ea n-are chef sa depaneze non stop. (are si un ipad si acolo lucrurile merg fara sa le rogi)

    concluzia mea e ca au ales tinta vulnerabila. clientii android sunt probabil utilizatori de windows. asta ii face tinte bune.

  7. A vrut sa spuna ca IOS si Android au icoane moarte insirate pe unul sau mai multe ecrane….
    Live Tiles si live Apps in Windows Phone 8 sunt unice ( pentru moment)

  8. Android nu este pentru toata lumea. Daca nu sunteti familiarizati cu termeni precum: ROMs ,Kernels ,MODs, Recoveries, Drivers, Backup, Unlock, Root, CWM, Flash…etc si va rezumati la Out of the Box, NU veti avea Un Android performant. Out of the Box sunt ok doar IOS si Windows Phone. Multi dintre voi nu stiti cat de bine funtioneaza un Galaxy Nexus cu Android 4.1.1 customizat, curatat, tweaks-uit… Bine ca pe viitor com avea cel putin 3 sisteme de operare din care saalegem in functie de preferinte si de capacitati…

  9. Corect, android nu este pentru toata luamea. Daca nu esti insurat, nu ai copii, nu ai job si te plictisesti toata ziua, atunci android este de tine, faci tweak de dimineata pana seara ca sa obtii sistemul perfect. Cat despre Microsoft, imaginati-va ca intr-o vitrina de produse cu Android si IOS, apare si Microsoft si vede ca nu prea are loc. Ce credeti ca va face? Va arunca cu noroi in stanga si dreapta, va striga: ala are bube!!! celalalt este expirat!!!

  10. aprob treaba cu android blum, in mare parte e pentru aia care au lipsa mareee de ocupatie!!
    daaaar hai sa fim seriosi nu ai cum sa spui ca windows mobile nu are loc intre android si ios, o sa se ridice sus in ceva timp…plecare lor de acum e abia la inceput o sa faca fata celor 2 competitori, deja starnesc curiozitati…sincer eu am iphone si cand vad cate un nokia lumia mai ales avand si windows imi cam fura ochii
    stiti cum se zice important e ca s-a marit gama de concurenta 🙂

  11. Ovidake010 stai cuminte in banca ta ca te accidentezi.. In primul rand ios e scos cu mult inaintea la android asa ca sigur nu avea cum sa copieze ceva ce nu aparuse si in al doilea rand ios e mult mai rapid, stabil si se poate personaliza mult mai mult decat android daca ai pe el cydia.. Asa ca stai cuminte..

  12. @bobbyone

    sunt de acord cu tine: DACA ai un hardware performant (adica nu un S2) si DACA ai timp si cunostinte sa faci toate alea, DA, androidul merge foarte bine. DAR asta inseamna ca nu e un produs finit. Daca era finit mergea foarte bine de la inceput. Eu as fi preferat sa nu-mi pierd vremea sa fac lucrurile alea doar pentru a merge telefonul rezonabil. Cei mai multi oameni au treaba iar telefonul este ceva de consum, nu de investitie. Adica vor sa il foloseasca nu sa stea sa bage timp si munca in el pentru a putea face lucruri banale .. cum ar fi sa foloseasca n aplicatii care merg binemersi pe IOS dar care pe Android crapa.

    De-aia ziceam ca MS si-a ales bine tinta. Clientii android sunt probabil, in cea mai mare parte, utilizatori de MS pe PC. multi clienti android n-au chef sa fie experti in telefoane asa ca migratia spre MS e destul de probabila.

  13. Am inteles de la un prieten ca andoidul (are un S2 ) ,ca dupa un scurt timp dupa ce inchide toate aplicatiile folosite sistemul impecabil =)) android deschide la loc aplicatiile folosite siinchise ,eu am spus ca e defect telefonu minunatu s2 ,insa mia spus ca asa este gandit androidu ,sa deschida aplicatiile recent folosite ,este sau nu adevarat ? si daca e adevarat ?cum se poate vre o data a se compara cu ios ul ?

  14. Ce aberatie….Prietenul tau vorbeste prostii.Da,ai posibilitatea din task manager sa vezi ultimele aplicatii deschise si sa le revii la ele direct din task manager(un fel de history ca la browsere),dar nu se deschid singure.Asta-i buna….ha,ha.
    Am si eu un S2 si ..nu depanez nimic la el,e cu android 4.1 venit prin update oficial ,si nu am nici un fel de problema.N-am idee despre ce depanari vorbesti @ss33….

  15. Inca ceva @ss33,posibilitatea androidului de a fi customizat e un avantaj nu o obligatie.Asa cum si jailbreak-ul e pt iphone.Marea majoritate nu sunt interesati in instalarea de custom rom-uri,root-uri sau jailbreak-uri ci vor doar sa se foloseasca de tel si atat.Marturisesc ca n-am avut un tel cu android pe vreamea primelor OS-uri si experienta mea e bazata pe versiunile actuale de android.Care functioneaza…fara tweakuri sau eu stiu ce altceva…dar pe telefoanele potrivite.Am folosit ocazional telefoane ieftine cu android si intr-adevar sunt varza,dar asta e telefonul nu softul din el(sunt tel cu android la 400 ron)
    Asa cum ziceam mai sus,am un S2 si e un tel f bun,fara probleme pt mine,deci experienta prietenei tale e una strict personala…