Un hot foloseste iPhone-ul drept lanterna pentru un jaf, filmeaza toata infractiunea

  Flash LED-ul terminalelor iPhone este indeajuns de puternic pentru a ilumina  aproape la fel de bine precum o lanterna, iar pentru a il tine mereu activat trebuie sa activati modul de inregistrare video, insa fara a il porni. Un hot din Marea Britanie nu a stiut ca nu este necesar sa porneasca modul de filmare al iPhone-ului pentru a il folosi ca si lanterna, a comis un jaf folosind dispozitivul pentru a isi lumina calea, iar in timpul acestui proces a si filmat intreaga actiune.

Mr Jerome was arrested after trying to break in to three other properties. Police then found video clips of a house in Marsh in Huddersfield, West Yorkshire, which was targeted by a gang of burglars while the owners were on holiday. Property worth tens of thousands of pounds was taken. Judge Potter told Mr Jerome: ‘Significantly, in my view, camera footage of the invasion of that property was captured on your mobile phone. ‘You, in my judgement, were an important member of the team that attacked that property on those occasions.’

  Politia il suspecta pe hot pentru jafurile din 3 case, l-a arestat si a descoperit in telefonul acestuia o inregistrare facuta in timpul jefuirii uneia dintre case. In baza acelei inregistrari el a fost condamnat la aproape 1 an de inchisoare cu executare, totul multumita iPhone-ului care a fost indeajuns de “destept” pentru a inregistra totul.