Iata cea mai scumpa carcasa pentru iPad Mini

  iPad Mini inca nu este disponibila pentru achizitie, insa asta nu i opreste pe producatorii de carcase sa dezvolte produse extravagante pentru ea, asa ca in acest articol voi vorbi putin despre cea mai scumpa carcasa produsa pentru aceasta tableta. Carcasa are diamante si safire in valoare de cateva sute de mii de dolari, pretul de vanzare este de 700.000$ si un arab bogat si-ar putea achizitiona una pentru a atrage atentia lumii intregi cand isi va utiliza tableta.

Don’t be just another drone on your hour-long commute fitting snuggly in with the steel gray of our technological society. Be different, be unique… be conspicuously and resplendently beautiful!!! ” Unspoken: “Be the most attractive target iDevice thieves could ever hope for!

  Carcasa este poleita cu aur alb de 18k in partile pe care nu se afla pietre pretioase, insa in rest este acoperita de safire Ceylon albastre si de 50 de diamante care au fost aranjate in forma logo-ului Apple. Acesta nu este cel mai scump accesoriu facut pentru un iDevice, insa sincer sa fiu nu gasesc un motiv bun in baza caruia orice om de pe planeta ar plati atatia bani pe o carcasa in loc sa doneze acea suma catre o organizatie de caritate.