Remove Badges iti permite sa stergi badge-uri individuale ale aplicatiilor din iOS

  In iOS Apple a implementat un sistem de badge-uri pentru aplicatii, adica acele buline rositi care apar in partea dreapta sus a oricarei aplicatii si va spun ca aveti o notificare necitita. Sistemul este vechi, este util, insa uneori utilizatorii doresc sa scape de badge-uri fara sa mai deschida aplicatia, iar badge-ul pentru sistemul OTA update din iOS ar putea fi un bun exemplu. Avand in vedere ca Apple nu ne permite sa stergem aceste badge-uri, Remove Badges a  aparut acum in Cydia si el va permite sa stergeti badge-uri individiale ale aplicatiilor.

Remove all app badges by one Activator gesture. You can specify applications to keep their badges via settings. Configure method from Activator Settings.

  Tweak-ul functioneaza cu ajutorul plugin-ului Activator, un simplu gest efectuat pe un badge il sterge, iar repetarea sa duce la stergerea badge-urilor diverselor aplicatii. Puteti folosi Activator pentru a alege ce gest trebuie intreprins pentru a elimina un badge, gestul putand fi personalizat prin meniul de setari al Activator. Remove Badges este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

1 COMENTARIU

  1. Daca la mine apar in dreapta sus, pot folosi?

    Scuze daca am fost sarcastic… Putina atentie nu strica la editarea textului inainte de postare…