Prima Pagina Apple Toate ecranele tabletelor iPad sunt comparate la microscop (Video)

Toate ecranele tabletelor iPad sunt comparate la microscop (Video)

[youtube]http://youtu.be/-TSv8uf4eVg[/youtube]

  Pentru a ne arata cat de mult a evoluat ecranul tabletelor iPad, dar si pentru a critica Apple din nou pentru neincluderea unui Retina Display in iPad Mini, cei de la Repair Lab au facut o comparatie a ecranelor tabletelor, folosind un microscop. Ei au facut poze ale pixelilor care se vad pe ecran, marind de 150 de ori imaginea cu ajutorul microscopului. Daca va uitati la film si la poze veti observa diferentele foarte mari dintre Retina Display si restul ecranelor, acest lucru fiind perfect normal, avand in vedere ca numarul de pixeli per inch se dubleaza de la iPad 2 la iPad 3.

  iPad Mini are un ecran standard, insa fiind mai mic are un numar mai mare de pixeli per inch, dar tot nu se apropie de calitatea Retina Display-ului. Aceasta a fost cea mai mare problema descoperita de catre toate persoanele care au facut review tabletei si anul viitor Apple va implementa in mod sigur un Retina Display in tableta sa.

iPad 3 vs iPad 4

 iPad Mini vs iPad 4

 iPad Mini vs iPad 2

 • Smile

  Hai ca e buna asta,in o poza compara ipad 2 cu ipad 4 iar pixeli de la ipad 2 sunt mai mari,dar in alta poza mai compara inca o data pixeli de la aceleasi tablete iar aia de la ipad 2 de data asta sunt uriasi,bai mai lasi,cum poate aceiasi pixeli ba sa se mareasca ba sa se micsoreze?
  Iar dupa aceea sunt testati in comparatie si cu fei din ipad mini,iar in acest test parca sunt si mai uriasi,buna incercare,am inteles o sa ne vindem tabletele ipad 2 sa luam unele noi:))

 • Bogdan D

  Pixelii de pe iPad 2 sunt ca alea de doodle jump

 • @Smile: Am gresit eu, e iPad Mini vs iPad 4 acolo.

 • cosmin_oss

  Eu am crezut ca au pus ecran retina pe ipad mini, de aici si pretul atat de mic…

 • Vlad_Mito

  Mi se pare un pret piperat pt. iPad mini procesorul e de la a 2 generatie de iPad.
  Retina nu a implementat in el… Dar la pret e cam marisor sunt curios cate unitati va vinde.

 • Multe unitati se vor vinde.

 • Vlad_Mito

  È devreme totus sa faci acea sta afirmatie

 • You’ll see.

 • Markovnikov

  se va vinde pentru ca e cu 160 USD mai ieftina decat iPad 4 si cu 60USD mai ieftina decat iPad 2, versiunile 16GB Wifi onyl desigur