Prima Pagina aplicatii Verifica RCA promite sa verifice valabilitatea politelor RCA

Verifica RCA promite sa verifice valabilitatea politelor RCA

Raporteaza data expirarii si asiguratorul pentru polita obligatorie RCA. Verificarea se face pe baza numarului de inmatriculare, in baza de date CEDAM a Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor. Daca verificarea este cu succes, se raporteaza si societatea la care este incheiata polita de asigurare si de asemenea se poate adauga un eveniment in calendar pentru a fi atentionat inainte de expirare.

In cazul in care aveti o asigurare RCA valida, dar nu va gasiti masina in baza de date, e posibil ca polita dvs. sa nu fi fost inca transmisa catre baza de date. In cazul in care polita are o vechime mai mare de 2 saptamani si nu se regaseste la cautare, puteti formula o sesizare catre societatea de asigurare.

NOTA: In cazul in care apare o eroare in momentul cautarii cu mesajul sa incercati mai tarziu, s-ar putea ca baza de data CEDAM sa fie inaccesibila (se poate verifica pe http://cedam.csa-isc.ro/).

  Desi aplicatia pare sa fie sigura, va recomand sa nu va bazati in totalitate pe ea, deoarece s-ar putea sa nu ofere informatii 100% corecte. Aplicatia este disponibila gratuit, insa functioneaza nativ doar pe iPhone/iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
Verifica RCA

Gratuit

s

Developer: Calin Mihai
Categoria: Utilities


Descriere: Raporteaza data expirarii si asiguratorul pentru polita obligatorie RCA.

Verificarea se face pe baza numarului de inmatriculare, in baza de date CEDAM a Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.

Daca veri…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.4 Mb


 • Asta ofera si roUtil daca nu ma insel 🙂 impreuna cu mult mai multe informatii

 • me

  Da dar asta este free in comparatie cu celalalt 🙂

 • Da, corect 🙂 ai dreptate

 • mafiasic

  e si pe android aceeasi aplicatie…isi face treaba cu brio

 • Ovi

  Da, confirm, functioneaza ok 🙂

 • george

  Nu si daca ai incheiat assigurarea pe seria de carserie 🙂

 • mafiasic

  -pe android are inclusa si seria de caroserie…

 • Tibi

  Spre deosebire de roUtil, nu verifica existenta RCA-ului la o anumita data ci iti spune cand o sa iti expire.

  Cat despre siguranta informatiilor oferite, ar trebui sa fie conform datelor de pe site-ul CEDAM – unde intr-adevar pot aparea diferente fata de realitate de cele mai multe ori din cauza asiguratorilor care nu transmit mai departe datele comisiei de supraveghere….

 • cosmin

  Stie careva de unde pot face de versiunea 3.0 la acest program deoarece in itunes gasesc doar 4.0 care este o porcarie:(