Verifica RCA promite sa verifice valabilitatea politelor RCA

Raporteaza data expirarii si asiguratorul pentru polita obligatorie RCA. Verificarea se face pe baza numarului de inmatriculare, in baza de date CEDAM a Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor. Daca verificarea este cu succes, se raporteaza si societatea la care este incheiata polita de asigurare si de asemenea se poate adauga un eveniment in calendar pentru a fi atentionat inainte de expirare.

In cazul in care aveti o asigurare RCA valida, dar nu va gasiti masina in baza de date, e posibil ca polita dvs. sa nu fi fost inca transmisa catre baza de date. In cazul in care polita are o vechime mai mare de 2 saptamani si nu se regaseste la cautare, puteti formula o sesizare catre societatea de asigurare.

NOTA: In cazul in care apare o eroare in momentul cautarii cu mesajul sa incercati mai tarziu, s-ar putea ca baza de data CEDAM sa fie inaccesibila (se poate verifica pe http://cedam.csa-isc.ro/).

  Desi aplicatia pare sa fie sigura, va recomand sa nu va bazati in totalitate pe ea, deoarece s-ar putea sa nu ofere informatii 100% corecte. Aplicatia este disponibila gratuit, insa functioneaza nativ doar pe iPhone/iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
Verifica RCA

Gratuit

s





Developer: Calin Mihai
Categoria: Utilities


Descriere: Raporteaza data expirarii si asiguratorul pentru polita obligatorie RCA.

Verificarea se face pe baza numarului de inmatriculare, in baza de date CEDAM a Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.

Daca veri…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.4 Mb


9 COMENTARII

  1. Spre deosebire de roUtil, nu verifica existenta RCA-ului la o anumita data ci iti spune cand o sa iti expire.

    Cat despre siguranta informatiilor oferite, ar trebui sa fie conform datelor de pe site-ul CEDAM – unde intr-adevar pot aparea diferente fata de realitate de cele mai multe ori din cauza asiguratorilor care nu transmit mai departe datele comisiei de supraveghere….