Prima Pagina Apple Iata cum poti incarca mai rapid tableta iPad Mini

Iata cum poti incarca mai rapid tableta iPad Mini

  Tabletele iPad Mini livrate acum de catre Apple au inclus un incarcator de 5W, identic cu cel oferit de catre Apple pentru terminalele iPhone. Folosirea unui asemenea incarcator la bateria de aproximativ 4500 mAh a iPad Mini rezulta intr-un timp de incarcare de 3 – 3.5 ore. Pentru o persoana mereu grabita, aceasta perioada de incarcare este mare, insa exista o metoda mai rapida de a va incarca tableta iPad Mini, dar pentru a face acest lucru va trebui sa utilizati incarcatorul de 10W livrat impreuna cu iPad 1/2/3.

  Folosind acel incarcator reduceti timpul de incarcare pana la aproximativ 2.5 ore, insa exista riscul de a strica bateria in timp. Daca Apple a inclus un incarcator de doar 5W in iPad Mini, atunci a avut un motiv bun sa faca acest lucru, insa daca nu sunteti interesati de protejarea bateriei, atunci puteti reduce semnificativ timpul de incarcare.

 • Daniel

  @zao: pe site-ul Apple este menționat că încărcătoarele de 10/12W sunt compatibile cu toate iDevice-urile.

 • divatz

  le incarca mai repede , nu se strica dar si scade autonomia de functionare

 • Doc

  Au circuit de limitare, control si calibrare! Eu incarc de foarte multa vreme telefoanele, nu au fost probleme cu acumulatoarele lor!

 • Pascal

  nu se strica nimic, procesorul care administreaza incarcarea limiteaza automat valorile amperajului absorbit de baterie. eu imi incarc toate ideviceurile cu un incarcator de 10W de la un ipad1 – acum si ipad mini – si intr-adevar se incarca cam in doua ore si ceva.

 • Hybrid

  Da Apple a, avut un motiv bun sa livreze adaptorul de 5W:Este mai ieftin pentru ei si la cate tablete vand se aduna…nu ma luati in nume de rau , imi plac produsele Apple dar de cand cu moartea lui SJ si concedierea celor care dezvoltau iOS-ul ,Apple se duce in jos

 • dpetruneac

  exact. pe website-ul apple spune ca poți folosi un încărcator de 10W chiar și pt un iPod nano.

 • timpul de incarcare chiar e o problema…si iphoneu meu se incarca in 3ore!! 3 oreee !! la voi e la fel?

 • mau

  doar teorie, eu folosesc incarcatorul de 10w pt a incarca iphone 4s/4/3gs si nu am observat autonomie mai scazuta a bateriei. 4s-ul il incarca de aprope 1an cu acest tip de incarcator, care e mult superior celui de 5w.

 • Marsell

  Eu incarc 4s cu incarcator de 10 w in3,5 h in legătura cu autonomia bateriei si eu aveam probleme dar după ce i-am dat update curat fără a mai instala backup-ul înapoi merge foarte bn acum

 • Victor Bulgar

  Cu cat se incarca mai repede acumulatorul, cu atat se reduce numarul de cicluri de reincarcare pana incepe sa scada marja de 90% din full, asa ca mai bine folositi incarcatoarele cu care vin produsele. Pentru detalii cautati pe wikipedia seria Eneloop de la Sanyo, care sunt printre cele mai performante acumulatoare in acest aspect.