CEO-ul Foxconn recunoaste ca a sa companie nu poate fabrica indeajuns de multe terminale iPhone 5 pentru a acoperi cererea de pe piata

  iPhone 5 este disponibil in cateva zeci de tari de pe glob, Apple nu reuseste sa acopere cererea clientilor, insa problema vine de la Foxconn. CEO-ul companiei a recunoscut recent ca fabricile Foxconn nu pot asambla indeajuns de multe terminale iPhone 5 pentru a acoperi cererea de pe piata si din acest motiv dispozitivul este atat de greu de gasit in magazine. Apple a cerut celor de la Foxconn sa verifice mai atent terminalele iPhone 5 iesite de pe liniile de productie, se speculeaza ca inasprirea masurilor de control a calitatii cauzeaza aceasta reducere a productiei, insa ea este benefica pentru noi.

Taiwan’s Foxconn Technology Group said on Wednesday the company’s flagship Hon Hai unit is finding it difficult to cope with the massive demand for Apple Inc’s iPhones. “It’s not easy to make the iPhones. We are falling short of meeting the huge demand,” Foxconn Chairman Terry Gou told reporters after a business forum.

  Fiecare lansare a unui model nou al iPhone aduce probleme de acest gen, lumea doreste sa cumpere dispozitivele, Apple nu reuseste sa aduca destule in magazine, iar in final compania pierde bani si prestigiu. Pentru perioada sarbatorilor de iarna Apple are cu siguranta un plan prin care sa aduca terminalul in stocurile tuturor magazinelor in care dispozitivul este vandut, insa pana atunci trebuie sa aveti foarte multa rabdare daca intentionati sa cumparati un iPhone 5.