Prima Pagina Noutati Big Cola – cel mai ieftin smartphone cu ecran de 5 inch...

Big Cola – cel mai ieftin smartphone cu ecran de 5 inch (Video)

11

[youtube]http://youtu.be/1eg-zbEo0yU[/youtube]

  Daca ati avut vreodata curiozitatea de a cumpara un smartphone cu ecran de 5 inch, dar nu doreati sa platiti o suma foarte mare de bani pe el, atunci va anunt ca acum aveti optiunea de a achizitiona Big Cola, cel mai ieftin smartphone cu un ecran atat de mare. El este produs de chinezi, costa doar 160$, are un procesor dual-core, 1 GB RAM, rezolutie 960 x 640, o camera de 5 megapixeli, baterie de 2450 mAh si desigur ca ruleaza Android OS-ul companiei Google.

  Dispozitivul va avea parte de un succes cel putin moderat in China si daca doriti sa vedeti cat de bine v-ati descurca cu un smartphone atat de mare, pretul mic il recomanda pentru cei care au nevoie de cobai.

[youtube]http://youtu.be/yVkj7WA2-IY[/youtube]

Articolul anteriorKarateka va fi lansat pe platforma iOS (Video)
Urmatorul articolAngry Birds Star Wars este disponibil in App Store Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.