Apple ar putea incepe sa produca iPhone 5S in decembrie, lansarea ar putea avea loc in prima parte a anului 2013

  Ati achizitionat un iPhone 5 sau va pregatiti sa achizitionati unul? Daca raspunsul este afirmativ, atunci va anunt ca Apple ar putea incepe sa produca o prima serie de terminale iPhone 5S in luna decembrie, urmand ca dispozitivul sa intre in faza de productie industriala in prima parte a anului 2013. Apple vrea sa produca intre 50 – 100.000 de unitati ale iPhone 5S in decembrie, motivul grabirii procesului de dezvoltare stand in faptul ca iPhone 5 este greu de fabricat si componentele imbunatatite pentru iPhone 5S ar fi mai usor de produs, dar imposibil de utilizat in iPhone 5.

Apple is expected to begin trial production of a new version of its iPhone 5, or iPhone 5S, in December with initial production volumes likely to top 50,000-100,000 units, according to a Chinese-language Commercial Timesreport. Facing low yield rates in the production of iPhone 5, Apple has accelerated the certification processes for related parts and components for the iPhone 5S, the paper revealed. While the speculated iPhone 5S is expected to enter volume production in the first quarter of 2013, Apple is also likely to release a new version of iPad a quarter later than the iPhone 5S, since the display resolution of its latest version of iPad has come out lower than expected, the paper added.

  Ca sa fiu sincer sunt extrem de surprins de aceste informatii, mai ales ca iPhone 5 abia a fost lansat si a avut parte de un succes foarte mare in toate tarile in care este intermitent disponibil. Este adevarat ca Apple are probleme in a produce indeajuns de multe unitati, insa nu cred ca vom vedea un iPhone 5S inaintea lunii septembrie, mai ales ca Apple trebuie sa pregateasca pentru dispozitiv si o noua versiune a iOS. Sunt de parere ca informatiile sunt eronate, cred ca Apple poate doar testa procesul de productie al iPhone 5S, care cel mai probabil va arata exact precum iPhone 5, insa lansarea oficiala cred ca va avea loc in toamna anului 2013. Problema cu acest gen de zvonuri este ca ele au un sambure de adevar in spate, acum ramane de vazut despre ce fel de adevar este vorba.

  La final va spun ca se asteapta lansarea unei noi versiuni a unei tablete iPad, nu se specifica exact despre ce model este vorba, insa probabil iPad Mini este adusa in discutie deoarece se spune ca rezolutia actualului model nu ar fi indeajuns de buna.