Prima Pagina Apple Sute de terminale iPhone si zeci de tablete iPad ascunse in bordurile...

Sute de terminale iPhone si zeci de tablete iPad ascunse in bordurile masinilor si in autobuze au fost descoperite intr-un punct vamal din China (Video)

[youtube]http://youtu.be/FGIHMli16Ys[/youtube]

  In China iPhone 5 nu este deocamdata disponibil pentru achizitie, iar bisnitarii profita de aceasta situatie pentru a vinde terminalele la preturi foarte mari, majoritatea dintre ele fiind aduse din Hong Kong. La un control vamal recent, politistii de frontiera a uneia dintre vamile ce leaga China de Hong Kong, au descoperit peste 200 de terminale iPhone 5 si zeci de tablete iPad ascunse in bordurile unor masini si nu numai. Bisnitarii au devenit din ce in ce mai inventivi in ceea ce priveste contrabanda, iar imaginile din acest articol ar trebui sa fie cat se poate de sugestive.

  Avand in vedere ca aceste dispozitive genereaza profit de mii/zeci de mii de dolari pentru bisnitari, riscul de a face contrabanda este pe deplin meritat.

 • Anonymous

  ce piramida acolo :))

 • Andrei78

  LOL, am fost in punctul acela de trecere a frontierei. E Lo Wu ( Luohu) dar nu verifica pe nimeni . Ce-i drept eu am fost in punctul feroviar , nu rutier . Aveam un rucsac mare , dar nu l-a controlat nimeni , nici raze X nici control manual . Sau poate europenii nu sunt controlati , fiind considerati turisti . Dar ce turist sanatos la cap vine sa viziteze Shenzhen , raiul electronicelor si a hainelor ? 😉

 • andrei

  Imi lasa gura apa!….:)

 • chicodex

  Bine ma KFF ca ai fost acolo,este vreun articol in care sa nu ne spui ca tu ai fost in china si stai in franta?

 • Sorin

  Astept ca astia de la vama sa le scoata la vanzare.

 • Rundown

  @chicodex :))))))))

 • bogdan

  fratica, oare ce vor face cu ele?!

  asta este unul din momentele cand mi-as dori sa lucrez la vama!

 • pleecool

  Am vorbit cu ei le trimit in romania!:D

 • Andrei78

  Kids , go to sleep . Or go to make real money , not daddy’s money.After that , travel and open your mind. If you have such thing . If not gfyourself .

 • Sasu

  Nu e Lo Wu , e Futian si se controleaza tot, si totmtrece prin raze X. 🙂

 • Thunderica

  Sasu are dreptate. Nimic nu scapa fara control. In 2007 cand am fost si eu pe acolo tin minte ca au scos o chestiuta ca un radar pe care l-au indreptat spre masina si a emis o raza de culoare rosie. Cand am intrebat ghidul ce face acea raza a spus ca verifca inclusiv temperatura pasagerilor pentru a nu fi vreunul bolnav. Dupa care ne-au luat la scarmanat bagajele. Si noi ne duceam in HK din Shenzhen. Este drept ca ai alt statut ca si turist dar totusi strictetea este foarte mare. (PS. In buzunar tineam un iPhone cumparat din Shanghai cu cartela mea de Vodafone Romania in el in conditiile in care la televizor se facea tamtam ca nu se poate decoda. Si nu era decodat hardware ci prin soft. Asa ca sa nu credeti tot ce vedeti la TV)

 • Andrei78

  In Lo Wu nu e nici un scanner si treci ca Voda prin loboda prin vama feroviara . Nici localnicii nu erau controlati desi majoritatea mergeau cu gentile goale , ca sa vina cu ele pline , chiar daca cumparau doar alimente din China .

 • Andrei78

  Thunderica : controlul e dinspre HK spre CHN nu invers . Ca aveai un iPhone luat de la Shanghai nu cred ca interesa pe vamesii din HK 🙂 ar fi trebuit sa ii intereseze daca era cumparat din HK si il introduceai in CHN.

 • Thunderica

  Daca asa spui tu te cred ce sa fac. Sa ma cert cu tine?