Lansarea unul Apple TV este iminenta conform analistilor americani

  Desi WWDC 2012 ar fi trebuit sa ne aduca un televizor Apple, au trecut peste 5 luni de la acel eveniment si produsul inca nu a ajuns pe piata. Aruncand paie pe un foc aproape stins, cei de la Jeffries vorbesc despre lansarea iminenta a unui Apple TV, presupunem ca e vorba de un televizor si nu Apple TV-ul deja prezent pe piata, si despre faptul ca o companie furnizoare de servicii TV care testeaza produsul. Compania care testeaza Apple TV-ul o face doar pentru segmentul de streaming pe internet, deci am putea vorbi despre un produs care ar functiona doar in acest mod, sau despre un update pentru Apple TV-ul actual.

Our discussions with industry contacts suggest that at least one major N. American MSO is working to estimate how much additional capacity may be needed for a new Apple device on their broadband data network. We believe this potentially suggests an imminent launch of the Apple TV, a positive development for ARRIS, who is directly exposed to data traffic growth from incremental IP video streams on cable networks.

  Ca sa fiu sincer, actualizarea Apple TV-ului pentru a permite vizionarea de canale TV ar avea mai mult sens decat lansarea unui televizor, insa momentan nu avem decat zvonuri.