Lansarea unul Apple TV este iminenta conform analistilor americani

  Desi WWDC 2012 ar fi trebuit sa ne aduca un televizor Apple, au trecut peste 5 luni de la acel eveniment si produsul inca nu a ajuns pe piata. Aruncand paie pe un foc aproape stins, cei de la Jeffries vorbesc despre lansarea iminenta a unui Apple TV, presupunem ca e vorba de un televizor si nu Apple TV-ul deja prezent pe piata, si despre faptul ca o companie furnizoare de servicii TV care testeaza produsul. Compania care testeaza Apple TV-ul o face doar pentru segmentul de streaming pe internet, deci am putea vorbi despre un produs care ar functiona doar in acest mod, sau despre un update pentru Apple TV-ul actual.

Our discussions with industry contacts suggest that at least one major N. American MSO is working to estimate how much additional capacity may be needed for a new Apple device on their broadband data network. We believe this potentially suggests an imminent launch of the Apple TV, a positive development for ARRIS, who is directly exposed to data traffic growth from incremental IP video streams on cable networks.

  Ca sa fiu sincer, actualizarea Apple TV-ului pentru a permite vizionarea de canale TV ar avea mai mult sens decat lansarea unui televizor, insa momentan nu avem decat zvonuri.

2 COMENTARII

  1. Un Apple tv ar fi ok dar probabil un pret aberant pt un LG sau Samsung la urma urmei cu cateva abilitati sa vezi canale intr-unul sau alt mod si streaming video… Este totusi necesar sa apara ceva nou ca sa stimuleze piata cumva… Sa faca si concurenta sa produca produse mai bune si sa scada preturile actualelor tv-uri…
    Eu unul nu cred ca o sa il cumpar…