Prima Pagina iPad Copiii americanilor isi doresc iPhone-uri si tablete iPad drept cadouri pentru Craciun

Copiii americanilor isi doresc iPhone-uri si tablete iPad drept cadouri pentru Craciun

ย  In fiecare an companiile de statistica din SUA analizeaza dorintele copiilor in ceea ce priveste Craciunul si cadourile pe care ar dori sa le primeasca, iar anul acesta iDevice-urile sunt, ca de obicei, in topul preferintelor. Intr-un studiu al celor de la Nielsen, majoritatea copiilor cu varste de pana in 12 ani isi doresc o tableta iPad, pe locul 2 se situeaza Nintendo Wii U, iar pe urmatoarele 3 locuri regasim iPod Touch-ul, tableta iPad Mini, iPhone-ul, iar abia pe locul 6 avem calculatorul.

ย  Trecand acum la un studiu facut pcopiii cu varste de 13 ani sau mai mari, preferintele se schimba, tableta iPad este alegerea majoritatii, insa ea este urmata de calculator, alte tablete, Nintendo Wii U, iPhone si un Smart TV. In general studiile de acest gen le dau comerciantilor o idee in legatura cu modul in care americanii isi vor cheltui banii in perioada sarbatorilro de iarna, si daca ele se vor adeveri, atunci iDevice-urile vor avea vanzari cel putin la fel de mari precum anul trecut.

 • Anonymous

  Si nu doar ei:)))

 • Andrei78

  iPad pe primul loc , Surface pe penultimul si paletele de tenis pe ante-ante penultimul loc .

  Good job Balmer , your products are hot like a dead body ๐Ÿ™‚

 • Victor Bulgar

  Si la noi zilele trecute Pro TV a difuzat un reportaj despre dorintele copiilor de la gadinite, si aproape toti si-au dorit iPad ๐Ÿ˜‰

 • Hybrid

  Eu doar vreau sa stau cu familia…oh wait i’m not a kid anymore ๐Ÿ™‚

 • sdsds

  bun asa,obezitatea e in crestere,defapt si la noi este

 • @Victor Bulgar: Asta daca iei de bun ce zice Pro TV-ul.

 • Manolo

  Cand eram copil ma jucam cu o cutie de lemn si m-am chinuit cateva zile sa ii fac si antena si sa ii pun buton.Imaginea o schimbam prin punerea unei foii cu diverse desene.

  Tot atunci am construit si primul calculator intergral din carton in doua variante: unitatea sub monitor si cu unitatea langa monitor. Ulterior i-am facut locas si pentru CD-Rom (eram un fel de Steve Jobs). Tastatrua o facusem prin sculptarea unei placi de lemn si cu dalta i-am facut taste.
  Jucam Doom pe calculatorul de carton si in agenda aveam diverse harti inventate de mine.
  Ce inovator!

 • Vlad21

  So eu imi doresc un iPhone, da Nu le poti avea pe toate.

 • Anonymous

  eu imi doresc sa plece pe marte toti astia care ne-au condus din 90 si pana azi sa ramana acolo si sa faca loc la altii sa ne conduca mult mai bine si fara sa ne mai fure sa putem avea si noi o viata mult mai buna decat am avut-o pana acum si sa speram ca in viitorul apropiat ne putem si noi majoritatea oamenilor de rand(nu astia bogati facuti asa peste noapte)sa ne putem cumpara idevice-uri ca americanii sau macar o parte din ele.doresc sa avem cu toti un loc de munca bine platit ca in UE sau SUA sa nu mai fim ultimii la acest capitol de pe planeta asta si sa nu mai ducem grija zilei de maine ca nu avem cu ce sa mai platim ratele(unii care le au) sau cu ce sa platim facturile de zi cu zi sau ce mai mancam in ziua care urmeaza

 • Victor Bulgar

  @Zaone, pai au aratat un reportaj video. Insa e posibil sa fi pregatit copiii din timp.

 • Andreidon

  +9.

 • Hybrid

  @Victor 90% cei la televizor e regizat…ce fericit sunt de cand numai am cablu si Apple TV-ul este on non stop ๐Ÿ™‚