Prima Pagina Apple Pretul actiunilor Apple creste semnificativ pentru prima oara in ultimele saptamani

Pretul actiunilor Apple creste semnificativ pentru prima oara in ultimele saptamani

  In ultima perioada pretul actiunilor Apple a scazut considerabil, iar multa lume a reiterat faptul ca aceasta companie s-ar afla in declin, ca ea si-a pierdut farmecul in fata clientilor, etc. Dupa inregistrarea celei mai mici valori a ultimelor 6 luni de zile, pretul actiunilor Apple a crescut cu peste 38 de dolari in cursul zilei de ieri si pare sa fie in continuare pe un trend ascendent. Cresterea poate fi atribuita sfaturilor analistilor si brokerilor care recomanda clientilor sa cumpere actiuni Apple cat pretul lor este mic, deoarece va creste considerabil in perioada urmatoare.

  Se apropie sarbatorile de iarna, produsele Apple se vor vinde foarte bine si nu este exclus ca pretul unei actiuni sa atinga valoarea de 700 pana la 1 ianuarie 2013.

 • Victor Bulgar

  La fel, nu este exclus sa scada sub 500. Cu toate ca nu cred nici eu asta, bursa este bursa. Chiar imi este interesant ce trend va avea dupa Anul Nou, dar vom vedea…

 • Flynt1983

  Toata piata americana a crescut zaone, sa vedem in urmatoarele zile ce fac actiunile

 • Andrei78

  Apple si-a rascumparat actiuni la pretul la care a vrut , acum pot creste . cand va rascumpara din nou , vor scadea din nou .

 • Daniel Ristea

  si azi au luat-o iar la vale :p