O noua agentie federala americana renunta la BlackBerry in favoarea iPhone 5

  In ultimii ani tot mai multe companii americane si agentii federale din SUA au renuntat la Blackberry in favoarea terminalelor iPhone, iar NTSB-ul face exact acelasi lucru. National Transportation Safety Board, NTSB, este o agentie federala americana care a decis sa inlocuiasca terminalele Blackberry ale angajatilor cu noul iPhone 5 lansat in septembrie de catre Apple. NTSB-ul a afirmat ca terminalele Blackberry se strica des si in cele mai proaste momente, iar in momentul de fata este interesata sa cumpere un volum mare de terminale iPhone 5 produse de Apple.

The NTSB requires effective, reliable and stable communication capabilities to carry out its primary investigative mission and to ensure employee safety in remote locations. 

  Pe langa ATF, si serviciul vamilor din SUA, NTSB-ul este a treia mare agentie guvernamentala americana care inlocuieste terminalele Blackberry cu iPhone, dar altele vor urma in curand. Cei de la Blackberry s-au aparat spunand ca terminalele proprii sunt la fel de fiabile precum in trecut, dar asta nu pare sa conteze prea mult in ochii directorilor agentiilor guvernamentale, si RIM sufera, din pacate, o noua lovitura foarte importanta intr-un moment in care avea nevoie de increderea partenerilor sai.