NORC – singura aplicatie din App Store compatibila cu iOS 6 ce iti permite sa vizualizei imagini panoramice ale strazilor din Romania si nu numai

iOS 6 Maps este o aplicatie care nu ofera pentru Romania posibilitatea de a vedea imagini panoramice ale strazilor si a altor locatii, versiunea web a Google Maps nu este chiar atat de stralucita, iar aici intervine aplicatia NORC. In momentul de fata NORC este singura aplicatie din App Store, 100% compatibila cu iOS 6, care afiseaza imagini panoramice ale strazilor din Romania si nu numai. Aplicatia are imagini panoramice facute la un unghi de 360 de grade, foarte multe orase sunt disponibile in baza sa de date si mai multe informatii aveti in comunicatul de mai jos.

Aplicatia NORC, singura aplicatie de panorame stradale compatibila cu iOS6 disponibila in acest moment!

Bucuresti, 22 noiembrie 2012: NORC(http://facebrands.ro/ojr5c) este singura aplicatie mobila de panorame stradale compatibila cu iOS6 disponibila in acest moment, cu ajutorul careia utilizatorii de dispozitive Apple pot naviga prin intermediul panoramelor stradale in principalele orase din 6 tari din Europa Centrala si de Est: Austria, Republica Ceha, Polonia, Romania, Slovacia si Ungaria.

Cu aplicatia NORC, te poti orienta mult mai usor in oricare din orasele in care exista panorame stradale NORC, chiar si cu ajutorul hartii din IOS6! Poti vedea cum arata strada pe care esti sau cea pe care trebuie sa ajungi, cu ajutorul spectaculoaselor panorame 360 de grade implementate de Norc.ro. Poti naviga dintr-o panorama intr-alta, poti cauta o adresa anume si sa o vezi cum arata in mod real, iti poti salva propriile panorame prin intermediul Norc.ro (inregistrare necesara pe Norc.e) sau salvandu-le ca simple imagini.

Lucian Neagu, manager Norc.ro: “Cu panoramele stradale Norc nu m-am ratacit niciodata, acum si utilizatorii celui mai nou sistem de operare pentru iPhone au ocazia de a depasi marele neajuns al acestuia, cel putin in tarile acoperite de serviciul de panorame stradale Norc”

Aplicatia NORC incarca panoramele din fiecare oras disponibil prin intermediul internetului, fiind necesara o conexiune de date (mobila sau tip wi-fi) pentru a o folosi.

Aplicatia Norc este disponibila in limbile Engleza, Germana si Romana si este compatibila cu toate smartphone-urile tip iPhone, cu tabletele iPad precum si cu dispozitivele iPod Touch (pe acestea din urma, functioneaza). La fel ca serviciile Norc.eu / Norc.ro / Norc.hu / Norc. at/ Norc.cz/ Norc.sk/ Norc.pl, aplicatia Norc este dezvoltata de eXtreme Soft Group S.R.L

Pretul initial:
Numele:
Norc

1.79

s





Developer: eXtreme Soft Grou…
Universala
Categoria: Lifestyle


Descriere: The first mobile street-view application from Romania and Eastern Europe is brought to you by NORC.

Using our application you can:

– quickly search the desired place/address;
– view the map in two diffe…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.9 Mb