Una dintre cele mai mari banci din Marea Britanie va implementa 8500 de tablete iPad in sistemul customer care

  Barclays este una dintre cele mai mari banci din Marea Britanie, iar recent conducerea ei a luat decizia de a achizitiona 8500 de tablete iPad pentru angajati. Aceasta este cea mai mare implementare de tablete iPad facuta de vreo banca din Marea Britanie si partea interesanta este ca angajatii au cerut tabletele iPad in detrimentul altor dispozitive asemanatoare. Tabletele vor fi utilizate de angajati pentru a explica mai usor clientilor ofertele pe care banca le are la dispozitie, un lucru laudabil, mai ales intr-o era a tehnologiei.

We investigated a number of different tablet options and in this instance, we concluded that iPads were the best solution for their specific needs. We are now starting to use these across Barclays branches in the UK.

  Unul dintre principalele motive pentru alegerea tabletelor iPad este o aplicatie special facuta pentru calcularea ipotecilor, insa desigur ca exista si altele care sunt foarte utile pentru bancile din lumea intreaga. Barclays ar fi putut sa aleaga si o suita de tablete Android, insa se pare ca iPad a triumfat multumita aplicatiilor si dorintelor angajatilor.

1 COMENTARIU