Prima Pagina Apple Apple ar trebui sa dezvolte o consola (Video)

Apple ar trebui sa dezvolte o consola (Video)

[youtube]http://youtu.be/hlxgD-gvvXE[/youtube]

  De ani de zile se cere de la Apple dezvoltarea unei console video, insa deocamdata cei din Cupertino se multumesc sa produca terminale mobile care fac utilizatorii sa uite temporar de console. In clipul video de mai sus ni se prezinta cateva argumente, destul de solide, in baza carora Apple ar trebui sa produca o consola pentru jocuri, insa nu cred ca acest lucru se va intampla vreodata, piata consolelor fiind oricum extrem de aglomerata si extrem de competitiva. Voi ce parere aveti, ar trebui sa produca Apple o consola?

 • Vlad21

  Da

 • Hybrid

  Extrem de competitiva ? Zaone nu cred ca esti “consolist” inrait dar consolele din ziua de azi au hardware din 2006 iar daca Apple ar scoate o consola cu hardware la zi+controller ceva gen Wii U ar trona si pe piata consolelor.P.S: Prefer gamingul pe console anytime decat pe PC

 • Sorin

  O consola integrata in Apple TV suna interesant insa nu cu jocurile actuale din App Store. Ar fi un mare fail pentru “consolistii” adevarati. Comparati spre exemplu FIFA din App Store cu FIFA de pe PS3/XBOX….de aceea si preturile sunt asa mici.

  Degeaba se lauda Apple ca vand mai multe jocuri decat consolele portabile….Calitatea unui joc pe PS VIta, de exemplu, este incomparabila cu jocurile din IOS.

  Nu vad cum ar putea Apple sa imbunatateasca experienta ultilizatorilor de console, poate doar daca se grabeste, sa scoata o consola foarte performanta….avand in vedere ca modelele actuale au hardware vechi de 6 ani.

 • Vlad_Mito

  La un momentdat vor scoate si console deocamdată lăsa ipadul sa isi
  facă treaba, dar orice început are si sfârșit

 • Iphone 4s/5 + Apple TV = consola – cu optiunea Airplay MIrroring, inca din 2011
  Si orice iphone + cablul TV-out VGA devine consola, inca din 2008!
  Zaone, filmul asta nu are sens.

 • Anonymous

  Nimic nu bate calitatea jocurilor pe PC-Windows deocamdata. Apple nu are nici un atu sa faca console – nu produce chip-uri video, cantitatea si calitatea jocurilor pe OSX e neglijabila. Iar o consola cu jocurile de pe iOS s-ar adresa probabil copiilor pana la 10 ani.

 • 6. ceva argumente ai in sprinijul celor spuse ?

 • Deleteplz

  suna genial! 😀
  Dar pt console gaming, ar prefera un gamepad cu butoane fizice pe care le poti apasa nervos :))

 • Horia

  @.
  Posted November 24, 2012 at 9:15 PM
  Nimic nu bate calitatea jocurilor pe PC-Windows deocamdata. Apple nu are nici un atu sa faca console – nu produce chip-uri video, cantitatea si calitatea jocurilor pe OSX e neglijabila. Iar o consola cu jocurile de pe iOS s-ar adresa probabil copiilor pana la 10 ani.

  Tu precis nu detii niciun idevice, calitatea de pe OS X e foarte buna, deoarece jocurile sunt la fel ca pe windows, nicio diferenta, practic e acelasi lucru. Pe ultimele device-rui create de Apple s-a implementat Retina Display, care e extraordinara, Retina Display+jocuri e cuplul perfect, calitatea e extraordinara si senzatia de joc este mirifica. Nu vorbi daca nu conosti

 • Rares

  Are dreptate @Horia,in ultimul an,jocurile pt ideviceuri sunt foarte performante si se apropie de cele de ps3 si xbox,acum,lăsând la o parte Apple,or avea consolele de azi hardware din 2006 dar sunt foarte performante,spre ex. Ps3,hardware din 2006 si nu are nimic schimbat pana acum iar jocurile devin din ce in ce mai bune fara sa scoată altele noi,probabil peste câțiva ani o sa iasă si ps4 care o sa mai stea si ăla 8,9 ani cu aceleași performante.videoul e doar un concept inutil iar cei de sus nu știți ce vorbiti,vi se pare vouă ca ideviceurile nu au grafica,dar nici pe televizor nu e cine știe ce,dacă ai un iPad si-l tii la 30 de cm de ochi,normal ca vezi toate detaliile,dar la televizor stai la o distanță mai mare de 2 m si ți se pare ca are o grafica mai buna.

 • Hybrid

  @Sorin Adevar graiesti…Uncharted Golden Abyss,Gravity Rush,Resistance pe Vita sunt de necomparat cu jocurile de pe iOS dar daca ar iesi un idevice cu butoane fizice ai sa vezi atunci cum vin dezolvatorii sa faca jocuri pentru iOS calumea.Desi vita are doar 128 mb Vram uitativa ce poate…va dati seama daca ar veni niste dezolvatori sa faca jocuri adevarate pe A6X.

 • Bcn

  Horia – ok. Stim ca apple creaza produse magice, dar nu atat de magice incat sa bage intr-o carcasa de macbook pro retina, 4 procesoare i7/5/3, 12 gb memorie ram, doua placi nvidia gt ishpe ca sa duca battlefield 3 in “rezolutie retina”.

  Ontopic: nu mi-ar placea sa vad o consola de la apple pt ca nu imi place politica lor. Gen cumpara un pack de 10.000 banuti pt a cumpara ingame eu stiu ce item. Ceilalti producatori de console au dus mai departe idea de DLC, dar ma tem ca apple or sa o duca si mai sus. In alta ordine idei, apple tv poate fi considerata o mini consola. Ideviceurile actuale pot reda niste jouculete placute vizual. Probabil ca viitoarele console or sa aiba la baza ceva asemanator + gamepad hardware.