jLauncher imbunatateste radical task switcher-ul din iOS

  jLauncher este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar rolul sau este de a imbunatati task switcher-ul nu foarte util pe care Apple l-a implementat in iOS-ul sau. Task switcher-ul este acea bara mica de aplicatii care se deschide cand apasati de doua ori butonul Home si el este greu de utilizat. jLauncher imbunatateste totui prin afisarea intr-un singur ecran a tuturor aplicatiilor deschise in background si a setarillor pe care in mod normal le gasiti in switcher, exceptie facand setarile pentru blocarea orientarii ecranului si AirPlay.

jLauncher allows users to get the most out of multitasking! By displaying all of the most recently used applications, music controls, and brightness and volume controls on one convenient screen, users don’t have to waste their time scrolling about apple’s tiny multitasking bar. The intuitive and sleek interface is the best way to multitask! Compatibility with Activator means that you can decide how to display the jLauncher window.

  jLauncher este compatibil cu Activator si un simplu gest ii activeaza interfata, voi putand alege gestul care trebuie intreprins pentru a il activa. Tweak-ul este disponibil pentru 1.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia.