Iata conceptul unui Apple TV extrem de interesant!

  Apple nu a lansat un televizor pentru utilizatorii sai, insa un fan Apple a produs un concept care ne prezinta un Apple TV pe care probabil oricine si l-ar dori. Televizorul ar fi capabil sa preia semnal TV din mai multe surse, ar avea Siri/FaceTime integrate, ar permite conectarea iDevice-urilor pentru controlarea feed-ului video. Combinand totul cu un iTunes Store, televizorul ar fi aproape perfect pentru utilizatori si mai jos aveti intregul concept prezentat in imagini.

10 COMENTARII

  1. Interesant, dar jumatate din aplicatii nu vor fi utile in Romania: Siri, Hulu, Netflix si toate programele TV adevarate din SUA care le vad in imagini. Si sigur nu vei putea sa introduci un stick Usb sau Hdd extern sa vezi un film luat de pe net. Sau sa faci streaming de pe Vplay sper exemplu.
    Si ma indoiesc ca o sa aiba ecran 3D…
    Sper sa il scoata odata si odata, ca s-ar putea sa fie deja invechit ca tehnologie si facilitati de cand tot il anunta.

  2. @Madalin: asa cum e apple tv 3 ,acum poti face streaming pe iphone sau ipad pt filme de pe net si sa le transmiti la tv cu el(apple tv) care costa 500 ron.N-ai nevoie de stick usb sau hdd,mai sunt si alte metode mai noi ,si poti sa descarci de pe site direct pe iphone ipad.Te asigur ca smart hub e varza si mult mai puturos decat idevice-urile; te saturi de nazurile care le face pe streaming,si din pacate costa ceva.Asa ca decat un smart tv mai bine unul full hd +apple tv(asta daca detii si un iphone sau ipad)

  3. Nu vreau sa ma laud dar am un smart tv de 50 si ceva de milioane dar tot Apple TV prefer…multe balarii sunt in smart tv care se vor inovatoare…Cu Apple tv totul e simplu , trag filmul in itunes si ma uit la tv sau tableta simplu si usor.

  4. Asta numesti tu simplu ? Tragi filmul in iTunes si astepti forever sa-l converteasca intr-un format acceptat de iOS ? Nu e mai usor sa bagi un stick sau hdd si sa vezi filme sau media in orice format ?

  5. Cine mai trage filme pe stick sau hdd in ziua de azi cand sunt o groaza de site-uri cu filme si seriale hd subtitrate ; nu mai are rost,le gasesti pe toate pe net,inclusiv pe cele f vechi.In plus daca vrei totusi sa ai filme pt calatorii puse de pilda pe tableta,le poti descarca de pilda cu Vdownload chiar si format m3u8(video stream)Sa nu uitam aplicatiile gen stick sau player ,prin care poti viziona orice format